2789
عنوان

کمککککک

172 بازدید | 11 پست

سلام23 سالمه   حدودا یکساله دچار اختلال دوقطبی هستم اختلال دو قطبی یعنی ی مدت افسرده ی مدت بیش از حد پر انرژی ک هیچکدومش خوب نیست تحت درمان پزشک هستم و دارم دارو مصرف میکنم بخاطر مصرف دارو خیلللللی بیخیال شدم و خوابم همریخته و تا ساعت 1 و 2 ظهر خوابم بخاطر همین ب ناهار درست کردن نمیرسم همش ب خودم میگم شب درست میکنم برا فردا ولی همون شبم حوصله هیچی ندارم شوهرم از این وضع ناراضیه داروهارو هم چند بار عوض کردم حالم بدتر شد ک بهتر نشد دلم میخواد داروهارو بریزم دور و دیگ استفاده نکنم ولی از عوارض بعدش میترسم از طرفیم شوهرم اصلن درکم نمیکنه تنها دلخوشی من گوشی و گروهای مجازی فامیلی هس ک وابستشون شدم و حالمو خوب میکنه ک اونم شوهرم مخالفه باهاشون 

همش بی حال کسل بعضی وقتا هم حالم بهتره سرحالم ک شوهرم با حرفاش میزنه تو ذوقم و حالم بد میشه دیگ از زندگی بریدم تو این یسال دلم میخواد داروها قط کنم فقط برم بیمارستان اعصاب و روان بستری شم هیچکی درکم نمیکنه توقع سالم بودن ازم دارن این بیمااااری خیللللی سخته چیکار کنم راهکار بدین حتی دکترمم عوض کردم ولی بازم قرصایی ک میخورم عوارض دارن و عوارضشون همین خواب الودگی و بیخیالیه  متاسفانه این بیماری روحی درمان قطعی نداره و تا اخر عمر همراته خیلیا دیدم بخاطر همین بیماری زندگیشون بهم ریخته چووون واقعا اعصاب فولادی میخواد زندگی کردن با اینجور افراد ک همسرمم متاسفانه نداره و هر روز دعوا دعوا ک برا حال منم بده

منم دوقطبی دارم البته خفیف. ولی بیشتر اضطراب و افسردگی شدید دارم از روانپزشکا ناامید شدم دارم طب سنتی رو امتحان میکنم دوره درمانم کامل نشده هنوز ولی تااینجا ک خوب ج داده

منم دوقطبی دارم البته خفیف. ولی بیشتر اضطراب و افسردگی شدید دارم از روانپزشکا ناامید شدم دارم طب سنت ...

منم بیشتر افسردگی و اظطرابه میشه شماره اون طب سنتی و بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی باید حضوری برم پیشش؟ 

اره. این شماره دکتر روازاده س یکم رسانه های غربی مسخره ش میکنن ولی بنظرم کارش درسته. البته میگن خیراندیش ازون بهتره ولی من پیش روازاده رفتم بازم هرجور صلاح میدونی🌹 عزیزم اگ میخای خوب بشی پاشو برو تهران ی فکر اساسی کن ی دکتر اساسی برو بااین شهرستانیا بعیدمیدونم خوب بشه ادم