2777
2789
عنوان

مشکوکم بهش😶😶

254 بازدید | 23 پست

خانوما من باردادرم ۱۵ هفتمه جدیدن همسرگوشیش کنار خودش زیربالش اینا قایم میکنه من خیلی بهش شک کردم یکی دوبارم مچشو گرفتم ک با دخترچت اس بازی داشته اس هارو توی بلاک لیستش دیدم بعدش گفته توبلاک چ ربطی داره مثلا قانع کرد ولی من ب دختر پیام دادم شستم گذاشتمش کنار البته اول شوهرمو بعد از اون من بخاطر ی سری مشکل راه طلاق گرفتم از اون موقع حق طلاق گرفتم و گفتم با کوچک ترین اشتباهش قید زندگی رومیزنم ...الان همش حس میکنم خیانت میکنه ولی گوشیشو یواشکی نیگا میکنم خودش نمیفهمه ک رمزهاشو یاد دارم😑بهم گف بهم شک داری منم رک گفتم ن ک سابقت خراب واس اونه😶حالا نمیدونم چیکاکنم ی وقتایی بد رومخم ک خیانت نکن ی جواریی استرس دارم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از مردایی که خیانت میکنن،انشالله که همسر شما همچین کاری رو‌نمیکنه ولی بنظرم زیر زیرکی حواست بهش باشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

😢😢من بخاطر نی نیم دوس ندارم میگم حداقل ازاون خجالت بکش اخ خودش بچه خاس ک مثلا آدم بشه

با رفتارهات خجالت زده اش کن

یه کار کن بگه یه مو گندیده زنم رو به صدتا از این هرزه ها نمیدم

یه کار کن خودش قدر زندگیش رو بدونه بیاد سمت تو و اونارو ول کنه

با پنبه سر ببر

به روش نیار بدتر میشه بی حیا میشه میگه گردنم کلفته هرکار میکنم فکرم نکن مردا از طلاق میترسن تو بری ...

اره بخداااا قهر کرده بودم رفته بودم خونه بابام خالش پنج سال قهربودن تا من رفتم سریع رفت آشتی ب اون یکی خاله شوهرم گفته بود زنشو طلاق بده دخترموبهش میدم😠

با رفتارهات خجالت زده اش کن یه کار کن بگه یه مو گندیده زنم رو به صدتا از این هرزه ها نمیدم یه کار ...

آخ چجوری😔من توخیلی مسائله خوب خودش کلی جلوهمه ازم تعریف میکنه

به روش نیار بدتر میشه بی حیا میشه میگه گردنم کلفته هرکار میکنم فکرم نکن مردا از طلاق میترسن تو بری ...

واقعا تهشم میگن من از کسی نمیترسم و به کسی باج نمیدم😒😒😒😒

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آخ چجوری😔من توخیلی مسائله خوب خودش کلی جلوهمه ازم تعریف میکنه

نمیگم که بد هستی 

بستگی به مرد داره ها ولی خیلی هاشون وقتی میبینن زن با حیا دارن که سرش به زندگی خودش به شوهرش اعتماد داره و خیلی چیزای مثبت اون هرزه ها رو ول میکنن

بعدشم خیلی مردا کرم دارن دو سه روز با یکی حرف میزنن که کرمشون بریزه واقعا نفر دوم رو دوست ندارن که فقط کرم دارن بعد ولش میکنن اون لحظه حتما عاشق زنشون هستن فقط اون کرم تو وجودش میخاد شیطونی کنه که گذرا هست

اوف چه حس بدی تو بهتر اینقدر استرسش نداشته باشی بخاطر اینکه حامله ایی  من همسرم یه دوس دختر دا ...

منم ب موقع یهو وحشی میشم ولی الان شرایط بچم وگرنه واس اصلا مهم نیس نمیخام بچم اذیت بشه این وسط هرچندبچمون خیلی دوس داره خودمو دوس داره هرچی میخام فراهم میکنه ولی حس بدیه چشم قبلن ازش سوخته خودشم میدونه اگ بفهمم نگا ب بچه نمیکنم