خانوما من باردادرم ۱۵ هفتمه جدیدن همسرگوشیش کنار خودش زیربالش اینا قایم میکنه من خیلی بهش شک کردم یکی دوبارم مچشو گرفتم ک با دخترچت اس بازی داشته اس هارو توی بلاک لیستش دیدم بعدش گفته توبلاک چ ربطی داره مثلا قانع کرد ولی من ب دختر پیام دادم شستم گذاشتمش کنار البته اول شوهرمو بعد از اون من بخاطر ی سری مشکل راه طلاق گرفتم از اون موقع حق طلاق گرفتم و گفتم با کوچک ترین اشتباهش قید زندگی رومیزنم ...الان همش حس میکنم خیانت میکنه ولی گوشیشو یواشکی نیگا میکنم خودش نمیفهمه ک رمزهاشو یاد دارم😑بهم گف بهم شک داری منم رک گفتم ن ک سابقت خراب واس اونه😶حالا نمیدونم چیکاکنم ی وقتایی بد رومخم ک خیانت نکن ی جواریی استرس دارم😢
به روش نیار بدتر میشه بی حیا میشه میگه گردنم کلفته هرکار میکنم فکرم نکن مردا از طلاق میترسن تو بری ...
اره بخداااا قهر کرده بودم رفته بودم خونه بابام خالش پنج سال قهربودن تا من رفتم سریع رفت آشتی ب اون یکی خاله شوهرم گفته بود زنشو طلاق بده دخترموبهش میدم😠
به روش نیار بدتر میشه بی حیا میشه میگه گردنم کلفته هرکار میکنم فکرم نکن مردا از طلاق میترسن تو بری ...
واقعا تهشم میگن من از کسی نمیترسم و به کسی باج نمیدم😒😒😒😒
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بستگی به مرد داره ها ولی خیلی هاشون وقتی میبینن زن با حیا دارن که سرش به زندگی خودش به شوهرش اعتماد داره و خیلی چیزای مثبت اون هرزه ها رو ول میکنن
بعدشم خیلی مردا کرم دارن دو سه روز با یکی حرف میزنن که کرمشون بریزه واقعا نفر دوم رو دوست ندارن که فقط کرم دارن بعد ولش میکنن اون لحظه حتما عاشق زنشون هستن فقط اون کرم تو وجودش میخاد شیطونی کنه که گذرا هست