من حتما تو شامپوم وقتی یه اخر رسید اب میریزم. تو ریکامم همینطور. برا سالاد درست کردن پوست خیارارو فقط با پوست کن نازک میگیرم یا بادنجون و کدو رو. ته هندونه رو با قاشق میتراشم. حتما رو غذاهام سلفون میکشم یا تو ظرف دردار میذارم بو نگیرن. به اندازه غذا میپزم. دیگه دستم اومده چقدر میخوریم. برشامو نازک میزنم که تعداد حلقه های حالا هرچی هست بیشتر شه. مثلا گوجه. نونارو حتما برش میزنم به اندازه در میارم گرم میکنم. وقتی شارژر یا دوشاخه تی وی تو برقه و لازم نیست زودی از پریز درمیارم.تا میشه از دستمال پارچه ای استفاده میکنم. اول سینکو میشورم ظرفای کثیف تو اب و ریکا بعد تو سینک کناریش برا شستشو. همه رو که شستم اب باز میکنم که هنگام شستشو بقیه شون هم شسته شن.
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مسیرهای کوتاه رو پیاده میرم؛ مسیرهای دیگه رو به جای اژانس با تاکسی یا اتوبوس میرم؛ لیست خرید دارم؛ خریدهای احساسی رو کم کردم؛ لباس و کیف و کفش و توی اف میگیرم...
در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم