2821
2789

بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی بهتر شوهرم برگرده اگ کسی تو زندگیشه بره و امروز بم زنگ بزنه
اگ تونستید صلواتشونم برام بفرستید
یا جواد الامه ادرکنی
انشاالله ب مراد دلتون همه برسید
تاپیکام پر بود نشد خودم تاپیک بزنم
به دلای پاکتون نیازمندم

قسمشون بدید ک من زندگیم درست شد دوتایی بریم زیارتگاهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی ب ...

امشب برات سوره واقعه میخونم❤

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

مادر بزرگم و بچه هاش ، کلا خاله ها و دایی هام نرمال نیستن ، رفت و آمد دوست ندارن ، همش دنبال حرف درست کردن و قهر و دلخوری ان ، به فکر هم نیستن ، مخصوصا مادرشونو ول کردن به حال خودش 

متاهل هستم
بله چطور

بله من خودم مشکل روحی دارم هر روز بدنمو با تیغ میزنم ی جوری خودمو تنبیح میکنم و جز این چن سال اشخاصی رو تو زهنم میبینم آروم قرارمو از دست میدم و شده نصف شب تو تاریکی قدم بزنم یا این ک سر اعصبانیت ی محکم بکوبم سرم یا بدنمو با تیغ  بزنم و این ک مدت ی ساله افسردگی دارم چن ماه آخر هر کی منو میدید گریم می‌گرفت همه میگفتن ی دکتر ببرینش حال خوب نیس و چند بار خودکشی کردم 

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792