2777
2789
عنوان

بی بی چک

132 بازدید | 15 پست

بی بی چک دو روز قبل نشون نمیده ؟

بی بی زدم منفی بوده ولی سینه ام یکیش سفت شده درد میکنن

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دو روز قبل موعد؟؟؟؟ آره عزیزم‌نشون میده اما خب درد سینه از علائم پری هم میتونه باشه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
دو روز قبل موعد؟؟؟؟ آره عزیزم‌نشون میده اما خب درد سینه از علائم پری هم میتونه باشه

خب تداروشکر ترسیدم بلردار باشم

من ٢روز قبل موعدم بيبي چكم مثبت شد ولي بعضيا لقاحشون ديرتره بيبي چك هم ديرتر مثبت ميشه 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
خب تداروشکر ترسیدم بلردار باشم

چرااااا؟؟؟ ایشالا هرچی خیره

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
اگه لقاح زود انجام شده باشه نشون میده اگه تاخیر افتاد تو پری دوباره تست بزن

دو روز مونده ب پری دیروز کلی زعفران خوردم ولی پری نیومد

دو روز مونده ب پری دیروز کلی زعفران خوردم ولی پری نیومد

اها نمیخوای.از رو علایم که نمیشه گفت بارداری من کلی علایم دارم قبل پری ولی پری میشم .سینه سفت شه شاید برای پری شدنته

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
عزیزم چرا همش استرس بارداری داری اگه شوهرت جلوگیری نمیکنه خودت قرص بخور آسوده باشی

قرص حساسیت دارم شوهرمم رعایت نمیکنه 😭😭😭الانم درد و قلمبه شدن سینه ام روانیم کرده

اها نمیخوای.از رو علایم که نمیشه گفت بارداری من کلی علایم دارم قبل پری ولی پری میشم .سینه سفت شه شای ...

یکیش توش قلمبه شده و درد میکنه