-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
پس انداز شوهرم ۵ سال پیش ۱۶ میلیون بود که مادرش پولاشو گرفت و به بهانه هزینه عروسی نداد دیگه بهش
هزینه تالار عروسیمون اون موقع ۶ میلیون شد بدون میوه و شیرینی
الانم بعد ۵ سال همسرم بیکار شده و پول نداریم
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ای خدا چقد سخت نیگا کنید من همسرم خیلی برام طلا خریده سی تومن وام ازدواج داریم ...
طلا رو نمیشه خرج کرد
اما به نطرم مراسم ساده بگیرید خوبه
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.