صبابانوووو مدیر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 عنوان 📷📷📷 نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست خدا جون ب همه منتظر ها از اینا بده😍 یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی 1399/01/24 | 11:09 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10745 ۴ سال عزيزم شما پيازدرماني رو امتحان كردي؟؟ I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 عزيزم شما پيازدرماني رو امتحان كردي؟؟ منم اینو زیاد شنیدم واقعا موثره؟ یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
دختری_درمزرعه_وویلا عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1477 مگه واسه نتي ها نبايد آرزوي سلامتي كرد؟؟😑😑😑 اها ازون لحاظ😐😐😐😐😐😐 من خیلی اعصاب دارم برین ب اعصابم
دختری_درمزرعه_وویلا عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1477 مگه واسه نتي ها نبايد آرزوي سلامتي كرد؟؟😑😑😑 حلا خواهر شما ک کارتون خیره اینم لایک کنین 😐😐😐https://www.instagram.com/p/B-2uovpDg0R/?utm_source=ig_web_copy_link من خیلی اعصاب دارم برین ب اعصابم
عصر_یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 2764 عزیزم الهی بگردم. دکتر رفتی؟ قربونت😘اره تو این ۴ سال ده باری رفتم دکتر ولی همش خودم ازمایشو سونو میرفتم مشکلم زیاد داشتم بعضیا درمان شد.. الان تنبلی دارم..عکس رنگی قرار بود بگیرم ک بخاطر کرونا نشدشوهرمم تازه چندماهی فهمیدم ضعیفه .. واریکسول داره باید عمل شع آرادجانمدوستدارم♡♡عشقمامانبابا♡
عصر_یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 2764 عزيزم شما پيازدرماني رو امتحان كردي؟؟ زیاد شنیدم ولی نه گلم استفاده نکردمچون مشکل اصلی شوهرمه 😢 آرادجانمدوستدارم♡♡عشقمامانبابا♡
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10745 منم اینو زیاد شنیدم واقعا موثره؟ بله گلم قطعا خداوند تو هر چيزي كه آفريده فايده اي قرار داده 🌸دوست من ازش نتيجه گرفت شش سال اقدام بود I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10745 حلا خواهر شما ک کارتون خیره اینم لایک کنین 😐😐😐 https://www.instagram.com/p/B-2uovpDg0R/?utm_so ... لايك كردم گلم I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 قربونت😘 اره تو این ۴ سال ده باری رفتم دکتر ولی همش خودم ازمایشو سونو میرفتم مشکلم زیاد داشتم بعضیا ... انشاالله همه مشکلات حل بشه و خدا یه نی نی ناز بذاره تو دلت یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10745 زیاد شنیدم ولی نه گلم استفاده نکردم چون مشکل اصلی شوهرمه 😢 عزيزم انشالله كه مشكلتون حل ميشه شما ولي يه دوره انجام بده I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 بله گلم قطعا خداوند تو هر چيزي كه آفريده فايده اي قرار داده 🌸 دوست من ازش نتيجه گرفت شش سال اقدام ... ایجانم خداروشکرچطوری انجام داد؟ یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
دختری_درمزرعه_وویلا عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1477 لايك كردم گلم ممنوننمم من خیلی اعصاب دارم برین ب اعصابم
عصر_یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 2764 عزيزم انشالله كه مشكلتون حل ميشه شما ولي يه دوره انجام بده توکل ب خدا .. چشم ولی دقیق نمیدونمچطوریعوقت کردین و اگ بلد بودی بهمبگو عزیزم آرادجانمدوستدارم♡♡عشقمامانبابا♡
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10745 ایجانم خداروشکر چطوری انجام داد؟ اتفاقا همينجا يكي تاپيك زده بود درموردش من خوندم به دوستم گفتم اونم انجام داد فقط يه ماه انجام داد و به لطف خدا باردار شد ولي الان دقيقا يادم نيست چطور بود بعدا از دوستم ميپرسم دوباره اگه خواستي برات مينويسم I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 اتفاقا همينجا يكي تاپيك زده بود درموردش من خوندم به دوستم گفتم اونم انجام داد فقط يه ماه انجام داد و ... قربونت مرسی عزیزم یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی