عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 عنوان سونو گرافی قلب 221 بازدید | 39 پست سلام عزیزا صبحتون بخیر.بچه ها برام دعا کنید تورو خدا خیلی به دعاتون محتاجم .ایشالله خدا دامن تمام منتظر ها رو سبز کنه ایشالله.برام دعا کنید😘داخل مطبم دکتر تازه اومده نفر دوم هستم برام دعا کنید تورو خدا😘😘😘😘🤚🏻🤚🏻 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍 1399/01/24 | 09:20 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pazhvak عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 7582 صلوات فرستادم کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 صلوات فرستادم مرسی عزیزم ممنونتم😘😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 انشالله که خبرای خوب بشنوید🌸🌸 ایشالله .ایشالله تو هم نی نی تو به سلامت بغل کنی😍😍😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
nafasrad عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2563 الان میری ، یه صدای قلب بلند و تند میشنوی و میای برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 الان میری ، یه صدای قلب بلند و تند میشنوی و میای واییی ایشالله خدا کنه دوق کردم از حرفت😍😍😍😍😘😘😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 چیشد عزیزم صداشو شنیدی😍😍😍 اره خدارو شکر همه چی عالی بود😍😍😍😍😍😍😍صداشم شنیدم عالی بود 😍😍😍خدایا شکرت😍😍😍😍😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27215 اره خدارو شکر همه چی عالی بود😍😍😍😍😍😍😍 صداشم شنیدم عالی بود 😍😍😍 خدایا شکرت😍😍😍😍😘😘 ای جوووونم واقناا خداروشکرررر خوشبحالت😘😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 متولد ۸۰ ای؟ من ۷۹ ام 😁😁 اره عزیزم😁😁من دیروز ۱۹ سالم شد😃😃😁😁😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 ای جوووونم واقناا خداروشکرررر خوشبحالت😘😍 فدات عزیزم ممنون.ایشالله برا شما به سلامتی😘😍😍😍 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27215 اره عزیزم😁😁 من دیروز ۱۹ سالم شد😃😃😁😁😘😘 ایول بابا مامان جووان😁😁😍
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27215 فدات عزیزم ممنون.ایشالله برا شما به سلامتی😘😍😍😍 انشاءالله دعام کن تروخدا دیگه خستم ی ساله اقدامم نمیشهههه که نمیشهه