2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

353 بازدید | 12 پست

سلام به همگی . ببخشید من یه سوال داشتم . من پریودم نامنظمه یعنی تو هرماه سر یه تاریخی پریود میشم بعضی وقتا اول ماه بعضی وقتا وسط ماه یا اخر ماه ولی تابه حال نشده که یک ماه نشم . الان اپلیکیشن مادرشورو نصب کردم ومن طبق اخرین پریودم که ۵ فروردین بود تو نمودارش زده بود که من ۲۴ روز تخمک گذاریمه و از ۲۱ اقدام کردم . والان خیلی استرس اینو دارم که واقعا ایا توی این تایم زمان تخمک گذاریم بوده یا نع . چون اصلا نمتونم زمان تخمک گذاریمو متوجه بشم . اگر میشه کمی از تجربیاتتون رو بهم بگین چون خیلی میترسم

تنبلی خفیف تخمدان داری من مثل توام ولی هربار تخمک گذاریم یه تاریخیه و مشخص نیست ....الانم ۳سال و نیمه اقدامم ....درضمن این برنامه به درد من نخورد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

منم پریود نامنظم دارم بچها  کی میدونه برای عفونت داخلی  دارو چی خوبه  قرص نمیگم

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شمابودم شروع کردم  روز دوتا متفورمین خوردم الان تقریبا منظم شدم ۳۵ روز یبار شدم.ولی در کل میگن ازدهم یازدهم سیکل شروع کنین به اقدام یه شب در میون.ازکیت هم میتونی استفاده کنی

منم پریود نامنظم دارم بچها  کی میدونه برای عفونت داخلی  دارو چی خوبه  قرص نمیگم

دود بده عنبر نسارا.اگه سنتی بخای.امامترونیدازولم خوبه به مدت ده روز هردوازده ساعت دوتا ۲۵۰ یا یه ۵۰۰

دود بده عنبر نسارا.اگه سنتی بخای.امامترونیدازولم خوبه به مدت ده روز هردوازده ساعت دوتا ۲۵۰ یا یه ۵۰۰

من

قبلا قرص  دوفاستون میخوردم عالی بود

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

خیلی ممنونم از همگی . من الان فقط می خوام اینو بدونم من خوب موقعی شروع کردم به اقدام یانه . من ۵ که پریودم شروع شد تقریبا یه ۵ روز بعد که پریودم تموم شد نزدیکی داشتم بعدش ۲۱فروردینم شروع کردم به اقدام تا الان به نظرتون خوب موقعی بوده یانه ؟ یعنی احتمالش هست که باردار بشم واینکه تا کی همین جوری ادامه بدم .

دوفاستون براچی.برا منظم شدن پریودی.چجوری میخوردی روز چندتا از چندمت.فک کنم دوفاستون گرونتره از متفور ...

اره برا منظم  شدن پریود من پریود ک میشدم بعد اتمام پریود تا ده روز میخوردم خیلی خوب بود هنوز هم اگر بتونم  میخرم استفاده  میکنم اره فکر کنم گرون تره ولی بهتر متفورمین هست بعدش مگه متفورمین  مال دیابت نیست مگه ؟؟

اره برا منظم  شدن پریود من پریود ک میشدم بعد اتمام پریود تا ده روز میخوردم خیلی خوب بود ه ...

متفورمین کلا هم برالاغریه هم میگن براعفونته هم براتنبلی میدن.یه دارو برا درمانا مختلفه.دوفاستون رو روزی یه دونه به مدت ده روز میخوری.اینباررفتم ب دکترم میگم ببینم بخورم یا همون متفورمین روادامه بدم