2821
2789
عنوان

اگزمای نوزاد

137 بازدید | 16 پست

خانوما بچم از نوزادی صورتش اگزمای بد میشد😞الان هفت ماهشه بازم میشه.دکتر کورتون داد ده روز زدم بهتر شد ولی باز برگشت. چکار کنم؟ همه جور روغن و کرم بچه امتحان کردم فایده نداره چکار کنم؟

یه کرم خارجی هست من واقعا تاثیرشو واسه اگزما دیدم واقعا عایه عالی یکم گرونه میخوای اسمشو بگم امتحانش کنی 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر عموی من از دو سالگی شروع به اگزما کرد که ارثی بود همه جور دکتر و دارو گیاهی رژیم مخصوص از المان مواد غذایی میووردن براش مدت کوتاهی بهتر میشد بعد دوباره عود میکرد تو سن ۱۲ ۱۳ سالگی خوب شد خود به خود 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
مشهد گلم

آهان دوریم خیلی من تهران یه دکتر خیلی خوب میشناسم برای پسر خودم رفتم پیشش و جواب گرفتم گفتم شاید تهران باشی شما هم بازم دوستانی که تجربه دارن ان شاءالله بتونن راهنماییت کنن گلم اگزما واسه نوزاد خیلی سخته😓❤

❤《آگاه باش که با یاد خدا دل‌ها آرامش مى‌یابد》❤
وای خیلی بده بچم صورتش میخاره همش

اره میفهمم فقط صورتشه ؟ اون کل بدنش بود حتی داخل چشماش انشالله زود خوب میشه کورتون خیلی ضرر داره زیاد نده 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
مرسی عزیزم. کرم خاصی دادن؟ 

فدات گلم ان شاءالله که زودتر برطرف بشه🌷اره کلا داروهای دست ساز میده و عالیه پسر من روی پاهاشم میزد طفلیا واقعا اذیت میشن

❤《آگاه باش که با یاد خدا دل‌ها آرامش مى‌یابد》❤
اره چی هست

اسمش سودوکرم هست شاید داروخونه گیرت نیاد اینترنتی سفارشش بده ولی از من میشنوی حتما امتحانش کن

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪