2777
2789
عنوان

کنکور 😭☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست
چرا نمیشہ؟انگار طلسم شدم 🤦‍♀️

تو‌خونه یه کم سخته اگه کتابخونه ها باز بود بهتر بود

اگه میتونی دوستی پیدا کن با هم بخونین

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
من ک فرھنگیان نمیخوام میخوام ھرچی شد دولتی تو شھر خودم قبول شم

عجب 

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک فرھنگیان نمیخوام میخوام ھرچی شد دولتی تو شھر خودم قبول شم

نه اینکارو نکن. خیلی رشته ها بازار کار ندارن و‌مدرکشون دکوریه

ولی فرهنگیان کارش تضمین شده هست از دوره دانشجویی هم حقوق میدن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
منم تقریبا همسن شمام امسال میخاستم انسانی کنکور بدم هیچی اراده نداشتم رفتم دانشگا ازاد ثبت نام کردم ...

پول آزاد زیادہ ترمی دو تومن از گوشہ ی سمت چپ چشمم درارم بدم بہ اون مفت خورا؟!😡

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
نه اینکارو نکن. خیلی رشته ها بازار کار ندارن و‌مدرکشون دکوریه ولی فرهنگیان کارش تضمین شده هست از دو ...

آرہ عزیزم میدونم تحقیق زیادی داشتم اما قبول شدنش کار سادہ اخ نیست مصاحبہ و دنگ و فنگ دارہ

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
آرہ عزیزم میدونم تحقیق زیادی داشتم اما قبول شدنش کار سادہ اخ نیست مصاحبہ و دنگ و فنگ دارہ

درسته. ولی یه سال سختی بکشی بهتره تا اینکه یه عمر به خاطر رشته ای که کار نداره سختی بکشی!

من کارشناسی و ارشد هر دو بهترین دانشگاههای دولتی(سطح دو) بودم ولی کو‌ کار؟

خدابزرگه اجی ایشالا ک ی رشته خوب شهرتون قبول میشی🙏

متشکرم برادر مھربان☺🙏🙏

درسته. ولی یه سال سختی بکشی بهتره تا اینکه یه عمر به خاطر رشته ای که کار نداره سختی بکشی! من کارشنا ...

رشتت چی بود عزیزم؟

درسته. ولی یه سال سختی بکشی بهتره تا اینکه یه عمر به خاطر رشته ای که کار نداره سختی بکشی! من کارشنا ...

عد عزیزم منکہ رشتم تجربی بودہ بنظرت برام سخت تر نیس؟

عد عزیزم منکہ رشتم تجربی بودہ بنظرت برام سخت تر نیس؟

نه اصلا

انسانی قبولیش خیلی راحت تره

من خودم ریاضی بودم انسانی امتحان دادم

اگه حفظیاتت خوب باشه چون پایه ریاضیت از بچه های انسانی قوی تره صد در صد قبول میشی

فقط کنکورهای سالهای قبل را مسلط شو

با اجازه استارتر عزیز.دوستان گل ما یک مسابقه شرکت کردیم و به رای شما برای برنده شدن نیاز داریم . لطف ...

سه بار رای دادم‌ارور میده 

نه اصلا انسانی قبولیش خیلی راحت تره من خودم ریاضی بودم انسانی امتحان دادم اگه حفظیاتت خوب باشه چو ...

خیلی خیلی خیلی ممنون میشہ سوال داشتم ازت بپرسم گلم؟