2777
2789
عنوان

پس اندازماهانتون چقدره؟@

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 42 پست

در حدی که مث مهیار رو پای خودم وایستم😂😂

فان

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
دکتر؟؟؟۱۰۰هزارتومن؟؟؟؟

بهم نمیدن خب😑😑میگه من چیم با دختر مردم فرق داره😂✋

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله این مریضی زودتر ریشه کن بشه گروه شغلی شما خیلی ضربه دیدن☹

انشالله، بله عزیزم خیلی😢

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ببخشید ولی اصلا نباید پرسید اینارو بنظرم قفل کنید تاپیک

وااااا حالا مگه کی کیو میشناسه!!!یه اماری میگیری ببینی که تو جایی که هستی خوبه نرماله؟یا نه خیلی عقبیم و جا برای بهتر شدن هست؟!!!

خدایـا من ایمان دارم هرکه دلش هـوایی تــو شود،،‌،توهوایش را داری...❤❤
ولی قانون استرهیکس میگه به فکر پس انداز نباشین

پس به فکر چی باشیم.مخصوصا ما مستاجرا

بهم نمیدن خب😑😑میگه من چیم با دختر مردم فرق داره😂✋

اهااااا به عنوان دختر خانواده گفتی!!!خب برای باباتاینا رو بگو🤣😅😅😅

شوهرم مرد قانون و خودم خونه دار. فعلن ک عقدیم 😐 ولی هربار هرچقدر پول میده ب ازای هر پنجا تمن بیست ت ...

عزیزمدانشالله بهترین ها در انتظارتون باشه

اهااااا به عنوان دختر خانواده گفتی!!!خب برای باباتاینا رو بگو🤣😅😅😅

والا پدرم همه پولارو خرج میکنه پس اندازی وجود نداره ولی مادرم مطمئنا داره ولی هیچوقت بهمون نمیگه😂😂😂هیچوقتتتتتت

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
والا پدرم همه پولارو خرج میکنه پس اندازی وجود نداره ولی مادرم مطمئنا داره ولی هیچوقت بهمون نمیگه😂😂 ...

از پدرت بترس  به نظرم🤣🤣🤣

از پدرت بترس  به نظرم🤣🤣🤣

ن پدرم رمز دوم همه کارتاشو دارم 😂ماااادررررم رمز کارتشم نمیدونم😂🤞

ن پدرم رمز دوم همه کارتاشو دارم 😂ماااادررررم رمز کارتشم نمیدونم😂🤞

بازم بترس از اون کارتی کهخبر نداری🤣🤣🤣🤣عجب مادری!!!

بازم بترس از اون کارتی کهخبر نداری🤣🤣🤣🤣عجب مادری!!!

😂باید بهش فکر کنم شاید کارتی وجود داشته باشه واقعا!!!

بعد میدونی بدیش چیه خودمو ب مریضی بزنم میگه پاشو پاشو الکی فیلم بازی نکن اصلا گول نمیخوره 😑😑😑