2777
2789

چی میخواهی بدونی؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانتون سلامت.میخواستم ببینم بنظر کسی که اشناس چه مارک پیانویی خوب هست واسه خرید؟

عزیزم سوالت خیلی کلیه بستگی داره چقد بخوای هزینه کنی و اینکه اصلا پیانوی آکوستیک میخوای بخری یا دیجیتال؟

سلام... بله...

مارک پیانو میخواستم واسه خرید.

و اینکه یه سوال

من دارم نت های پیانو میخونم 

چطوری تمام نت های سل و تمام نت های فا را حفظ کنم و اینکه 

چطوری میشه نت ها را تشخیص داد بر روی کدوم اکورد باید زد؟؟؟

عزیزم سوالت خیلی کلیه بستگی داره چقد بخوای هزینه کنی و اینکه اصلا پیانوی آکوستیک میخوای بخری یا دیجی ...

دیحیتال

اکوستیک خیلیی گرونه.

دیگه نهایت تا ۱۵ تومن

و اینکه یه مدل دیدم ypd103 یاماها

اصلا از بس مدلهلی مختلف هست گیج شدم!!

مارک پیانو میخواستم واسه خرید. و اینکه یه سوال من دارم نت های پیانو میخونم  چطوری تمام نت ها ...

نت های تکرار در هر گام ، با علامت کرن، اکتاو...

مشخصه.ب مرور هم از نظر گوشی هم از نظر بم و ریزی صدا و موقعیت نت در هشت گام، نت مربوطه رو پیدا میکنید.

دوستان از کجا تشخیص بدیم رو کدوم کلاویه باید بزنیم وقتی فقط یه نتی را نوشته رو خط حامل.ایا میشه رو همه اکوردها زد؟ یعنی اگه خط کمکی ها را نیاره ما هیچ وقت نباید رو طرف راست و چپ پیانو بزنیم؟

تازه دارم نت خوانی شروع میکنم

مارک پیانو میخواستم واسه خرید. و اینکه یه سوال من دارم نت های پیانو میخونم  چطوری تمام نت ها ...

عزیزم برای یادگیری نت ها فقط به صورتی خوندنی تمرین نکن نوشتاری خیلی کمکت میکنه و هر کلید و جدا تمرین کن مثلا کلید سل رو میخوای تمربن کنی بشین به صورت رندوم بدون اینکه فکر کنی یه صفحه نت بنویس اول مثلا فقط نت های روی خطوط بعد که روی خطوط و تمرین کردی همین کارو برا نتای بین خطوط انجام بده بعد ترکیب هر دوتاش با هم دو سه روز این کار و کنی برات جا میفته بعد همین کارو برا کلید فا انجام بده حفظ نکن حفظ کردن اشتباهه سعی کن چشمت عادت کنه به جای نت ها که بلافاصله نیبینی بگی و بعد از اینکه نوشتاری تمرین کردی و اوکی شدی نت بذار جلوت بخون حالا فرقی نمیکنه هر کتابی هر قطعه ای بخون که روون تربشی 

در رابطه با تشخیصش روی پیانو هم یکم سخته رو ساز میشه توضیح داد 

دیحیتال اکوستیک خیلیی گرونه. دیگه نهایت تا ۱۵ تومن و اینکه یه مدل دیدم ypd103 یاماها اصلا از بس ...

یاماها برند خوب و خوش صداییه اما یه مقدار تو قیمتای پایینش کیفیت چندانی نداره میزان خرابیش بالاس و تاچ کلاویه ها زود از کار میفته برا یاماها باید زیاد هزینه کنی تا چیز خوبی بتونی بگیری رو پیانوهای کورزویل هم یکم تحقیق کنم خوب پیانوهاییه ینی کاراییش به نسبت قیمتش اوکیه صداش شاید به کیفیت یاماها نباشه اما تاچ خوبی داره هر کدوم یه سری معایبی دارن به هرحال دیگه