2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه خیر مثل اینکه این اعصاب خورد شدن ، مسریه!!! آیدا جون ، اینا نصف بیشترش به خاطر هورمونهایه که در حاملگی زیاد ترشح میشن!! شوشو بیچاره من تا حامله نبودم ، و اعصابم خرد میشد میگفت: باز نزدیک پریته!!! الان هم که حامله ام میگه ، دهن من از دست هورمونهای تو سرویس شده!!! زیاد جدی نگیر!! البته اینا را به خودم هم میگم ها!!!
بگذریم!! دوستان، امروز بالاخره من ساعت ده و سی دقیقه تشریف میبرن سرکار و تا ساعت شش و سی دقیقه باید کار کنم. ولی خوبیش اینه که فردا شنبه است!!!!!!!!!!!!!
تولد شوشو را هم با همان کیک نیم بند، برگذار کردیم!!! کادوشم آن لاین خریدیم!!!!! رفت پی کارش
من برم یواش یواش حاضر شم برم دنبال یه لقمه نون حلال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maryam khoda vakili kare in havashenasi inja doroste gofte bodan sate 4 barf miyad bavar kon hamon mogheha shoro shod alan ye barfi dare miyad khafan man fekr kardam shokhi mikonan akhe koli aftab bod sob ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baz arash mikhad bege farda naram biron hala ma ye shanbe yekshanbe tatilim in barfe ham vel kon nistaaa
بنفشه جون ستاره جون خدا قوت خسته نباشید راستی بنفشه جون کجای امریکا هستی آیدا جون من آخر نفهمیدم امتحان چی داده بودی ؟؟/
در هر حال امیدورام که سری بعد قبول شی .
اینجا هم هوا سرد شده و ابری بارونی .