2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان رایان جان جنوب تمپا که همون محدوده ای میشه که فرودگاه هستش و نزدیک به داون تاون هم هست نسبتا بهترین منطقه تمپا هست خیلی پولداریه !!!!
شمال تمپا هم منتطقه خوبیه مثلا همین منتطقه که ما هستیم بهش میگن کرول وود carrollwood area اینجا هم جای امنی هست کلا تمپا زیاد محله های نا امن نداره به غیر از یه سری محله ها که محله سیاه پوستی هستش اونم مشکل امنیتی نداری ولی خوب یه جوریه دیگه ما ها نمیتونیم توش زندگی کنیم
سعی کن صندلی رو جائی رزرو کنی که بسنتی ( بسکت ) بهت بدن .. راحت تره .. بهش هم حتما شربت خواب آور بده ...
براش هم حتما غذا بیار تو هواپیما چون اینا غذا نمی دن .. بچه اذیت میشه ...

من برم آیین بیدار شد ..

مریمی جون خیلی خوشحال شدم ... بوس برای همه دوستان
خوشبختانه رایان غذای خودمون رو می خوره .
ولی خیلی بچه بازیگوشیه .و این موضوع توی هواپیما ؛یعنی دردسر.
بچه ها من برم رایان رو بخوابونم مثل اینکه بیدار شد. شما روز خوبی داشته باشید.بای
بسیار چتیدن با شما خوش گذشت برم فکر شام کنم به جمع ما خووووووووووووووووووووووووووووش اومدین ، مامان رایان جان سفر بی خطر باشه ایشالا براتون توی این دو هفته بازم سر بزن سوالی داشتی در خدمتم پرناز جون شما هم باز بیا اینجا با بقیه بچه ها آشنا بشو یکی از یکی گل تر مثل خودت
سلام به همگی‌ خوبین پرناز جان خیلی‌ به جمع ما خوش آمدی ،مریم گلی خوبی‌،مامان رایان شما هم انشا الله میای خوش می‌گذرد،پرناز جان شما فکر کنم نزدیک کالیفرنیا هستید اجاره خانه این جوری که شما میگید ارزان است خانه ما سویت است یعنی‌ اتاق ندارد ماهی‌ 850$ میدیم
بدترین درد زندگی غربت است
به به چقدر دوستای جدید داریم. پرناز جون مریم جون خوش اومدین. من مینا 36 سالمه هیوستون هستم لیسانس زبان، و یه نی نی دو ماهه دارم.
مریم بانو جون خوبی عزیز. طبق معمول کلی داری ولکام و اطلاعات ارزنده میدی.
سمیه جون باز دیر رسیدی همه دارن میرن ، ولی من میرم آشپزی دوباره میام عزیزم

بقیه دوست جونا هم که نبودین ببینین شما نبودین من چه فعال بودم امروز هههههههههههههههههه

راستی عکس از سفره عقدم هم پیدا کردم از آشپزخونه رها شدم براتون میزارم بووووووووووووووووووووووس