2777
2789
ما چند سال نامزد بودیم  وقتی خواستیم  ازدواج  کنیم ازمایش دادیم گفتن دوماه قرص   ...

پس یعنی دیگه ازمایش ندادین؟ خوبه باز مجوز دادن...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
مرسی😭من علت سقطهام ربطی ب این نداره چون وقتی همسر سالم باشه دیگه نیازی ب هیچ پیگیری نیست....ولی اگه ...

شما درست میگید ولی اون طوری نبود مجوز ندن  آزمایش ازدواج که داده بودن دکتر بهشون گفته بود که این ازدواج درست نیست و اینا ولی اونا چون عاشق هم بودن پافشاری کردن که ما چه بچه دار سیم چه نشیم همو میخوایم فک کنم اونام آمپول زدن دقیقا نمی دونم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی مجبور شدیم  ازدواج  کنیم چهار سال  ازدواج کردیم مشکل فقط بچه دار شدنمون  هس ...

پس انگار من برعکس فهمیدم پس اینطوری میشه ک برایه هر دو زوج مینور امپول میده ولی برایه مینور و ماژور اجازه ازدواج نمیدن باز من فککردم اگه یکی مینور باشه اگه یکی ماژور باشه امپول میدن

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
پس انگار من برعکس فهمیدم پس اینطوری میشه ک برایه هر دو زوج مینور امپول میده ولی برایه مینور و ماژور ...

من  از امپول  چیزی نمیدونم  همون مینور دو نوع  هست الفا و بتا  مال ما جفت مون بتا  که  درصد سالم بودن بچه کمه  ولی خب شانسی   سالم بودن  بچه 

شما درست میگید ولی اون طوری نبود مجوز ندن  آزمایش ازدواج که داده بودن دکتر بهشون گفته بود که ای ...

اهان میگم اخه منم شنیدم یهو شککردم ک کدومش امپول دار بود...پس مشاوره رفتن و تاییدیه ازرواج و گرفتن....و پذیرفتن ک این مشکلات و خواهند داشت

اهان میگم اخه منم شنیدم یهو شککردم ک کدومش امپول دار بود...پس مشاوره رفتن و تاییدیه ازرواج و گرفتن.. ...

اره قبول کردن گفتن هر چی بشه پاش هستیم...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
من  از امپول  چیزی نمیدونم  همون مینور دو نوع  هست الفا و بتا  مال ما جفت م ...

پس اطلاعاتم درست بود برایه زوج هر دو مینور مجوز ازدواج نمیدن چون بچه هاشون مشکل دار میشه ولی اگه یکی مینور باشه یکی ماژور میگن امپول میزنن حالا نمیدونم چقدر درسته یا اینطوره یا برعکسشه ولی ب هرحال لنشالله عزیزم ب همین زودیا بارداری سالمی رو تجربه کنی و بعد نه ما نی نی تو بغل بگیری😍