2777
2789
عنوان

@2022تنها1112

54 بازدید | 9 پست

سلام .دختری ام 20سالمه .ازعشقم جداشدم خانواده ها نمیزارن به هم برسیم پدرش مخالفه .هرچقدر تلاش کرد ک راضی کنه خانوادش رو فایده نداشت بعداز شش ماه گفت اینجوری نمیشه باید ی مدت ازهم جدابشیم تا ببینم میشه راضی بشن .چون سربازه نمیتونه فعلا حضوری بره با خانوادش صحبت کنه گفت صبرکنیم تا ی مدت ببینم چی میشه .حالا ی ماهه ک ازش بیخبرم نمیدونم منتظرش بمونم یانه .راضی میشن خانواده اش یانه .مطمعنم ک دوستم داره ولی میگه نمیتونم راضی کنم خانوادمو هیچکس طرف من نیست ک کمکم کنه امیدی ندارم نمیخوام زندگی تو رو هم خراب کنم ..اما من دوسش دارم بش گفتم ک صبرمیکنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توروخدا شما کمکم کنید بگید چیکارکنم  دارم دیونه میشم .ازی طرف دلم براش تنگ شده ازی طرف هم نمیتونم بهش پی بدم همش توفکرشم ن میتونم فراموشش کنم ن میتونم داشته باشمش