2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم میکنید

94 بازدید | 9 پست

دو ساله ازدواج کردم مشکلم اینه تنبلم توی کارام خونم بیشتر اوقات نامرتبه ظرف کثیف خونه جارو نکرده همین طور توی درسای دانشگاه؛ خیاطی هم بلدم ولی برای دوختن بعضی لباسا نصفه کاره میکنماز این وضعیت خیلی ناراضی ام اصلا دوست ندارم همش برنامه ریزی میکنم یه هفته خوب میشم بازم دوباره به روال قبلیم ادامه میدم

خدایا ممنونم بابت هدیه زیبات😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها درمونده شدم نمیدونم مشکل کجاست که انگیزه و اراده کافی ندارم البته مجردیم هم کار خونه نمیکردم و ادم اجتماعی هم نیستم میگم شاید افسرده ام😖

اگه راهکاری دارین کمکم کنید 

خوب هرکاری دارین همون موقع انجام بدین ک نمونه بعد نتونید مثلا ظرفاتون حتی اگه ی قاشق همون موقع بشور ...

انگار اون موقع حوصله ندارم 

برای مرتب شدن  اول باید بدون تعارف وسایل اضافه توی کمد لباس ها توی اشپزخونتون بندازی دور فقط لباس هایی رو نگه دار که از پوشیدنشون خوشحال میشی   وسایلی رو جلو چشمت بزار که از دیدنشون حس خوبی بهت دست میده  

قبل از این که بندازی دور  سراغ چیدن نرو  ، وسایلتو پخشو پلا نچین مثلا  وسایل برقیتو  توی یه کابینت بچین ، یا مثلا چای ساز و قهوه سازتو  یه جا بزار    

همیشه لباساتو تا کن اونم به شکل لوله ای  نه  مسطح و روی هم  ،همیشه یاد بگیر عمودی بچینی نه  افقی و روی هم    لباس های مجلسی و کت وشلوار رو اویزون کن   

هر چند وقت یک بار درب کشو لباستو باز کن و به لباست هات  یه دستی بکش حالت نوازش   و لبخند بزن و دربشونو ببند 

توی خونت از گل های تزیینی استفاده کن 

اینا  نظم ویژه بود  امایه نظمی داریم به اسم نظم روزانه  که قانونش اینه  استفاده از هرچیز و برگرداندن ان به سر جاش  مثل استفاده از ظرف های غذا خوری   

اسکاجاتو  اویزون کن  که خشک باشن همیشه