2777
2789
عنوان

یه خاله دارم

309 بازدید | 14 پست

میریم مهمونی، عروسی یا .... از بالا تا پایین میریم تو ذره بینش خدا نکنه حالا یه چیز جدید بپوشیم آه میکشه ها آه اونقد ناراحت میشه.

بعد از لباس و پول اینجور چیزا ک حرف میوفته برمیگرده اینجوری میکنه یه: شما ماشالا دارین دخترات کارمندن به شما میرسن ما چیکار کنیم نداریم🙁انگار ما پول باباشونو خوردیم بابای من از صبح تا شب کار میکنه بابای اون میشینه.

ب خدا مامان من قبلا اونقد بهشون میرسید. دید خوبی نمیفهمن قط کرد. فقط میخرن و میخرنا ولی چشمش یه لباس ما رو نمیتونه ببینه. یه بار به من گف فاطمه دیگه چاق نشو کم بخور الان خوبی در حالی ک اصن چاقی ندارم ۵۱ کیلوم نسبت به قدم مناسبه.😐 از اونجاییم ک آدم بشدت نفرین کنیه میترسیم چیزی بهش بگیم.

قرار گذاشتم ایشالله عروس شم نزارم مامانم عروسی دعوت کنه اونارو که قطع رابطه کنن باهامون🤭

دارین ازینا چیکار میکنین باهاشون؟

اوووه خواهر خاله من بدتر بود وقتی مجرد بودم  یه شال سرم بود دخترش گفت از کجا خریدی خالم گفت اینا چیه این پوشیده از ارزونا برات بهترشو میخرم دختراش از خودش بدتر خیلی باهام حسادت میکردن اووف 

خودت باش😎مگه خودت چشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بدی نزده خواسته نصیحتت کنه. از هیکلت تعریف کرده گفته الان خوبی. 

جلو اینجور آدما سعی کن لباسای قبلیتو بپوشی تا یاد نداشته هاشون نیوفتن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

وای خاله من هرموقع پسرم رو میبینه ی چیزی میگه، ی بار میگه لاغره، من بچه تپل دوس دارم ، ی بار میگه ریزه و قد کوتاهه، فلانی (نوه خودش) خیلی قد بلنده آخه دامادم قد بلنده. حالا من قدم 171 هست و داماد اون نهایتا 175 باشه. 

اوووه خواهر خاله من بدتر بود وقتی مجرد بودم  یه شال سرم بود دخترش گفت از کجا خریدی خالم گفت این ...

دقیقا  فرداش هرجور شده میرن از مال من میخرن میگن از اونی ک فاطی داشت 

آره بخدا من درکت میکنم 

اونام اونجوری خوشن دیگه مال من ک اعجوبن هیچ کدوم از دختراشون باهام حرف نمیزنن یکیش حالا یبار نشسته بودیم بهم گف نترس تو چیزیت نمیشه بد گفتااا بدددد

اونام اونجوری خوشن دیگه مال من ک اعجوبن هیچ کدوم از دختراشون باهام حرف نمیزنن یکیش حالا یبار نشسته ب ...

یه بار تو حیاط خونمون داشتم موهامو از جلو سرم کوتاه میکردم که دختر خاله هام اومدن خونمون بعد دیدم یهو پاشدن گفتن بریم خونه خخخخخ منم پشت سرشون رفتم خونشون دیدم دارن موهای جلو سر همو کوتاه میکنن 

خودت باش😎مگه خودت چشه