2777
2789

یه روز درمیون 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

یه روز درمیون

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالاااا،۲ماهه اقدام کردم پریودام۲روز افتاده جلو نمیدونم خوبه یا بده تغییر میکنه

اصلا نگران نباش ممکنه بیشتر از این هم نامرتب بشه.این یعنی بدنت واکنش نشون داده

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
اصلا نگران نباش ممکنه بیشتر از این هم نامرتب بشه.این یعنی بدنت واکنش نشون داده

خوبه یعنی؟چهار ماه پیش یدونه سقط داشتم ۶هفته طاقتم کم شده همش میترسم طول بکشه.پس خوبه الان واکنش نشون داده؟البته اقدامم هر روز بود حتما زیاد بوده

خوبه یعنی؟چهار ماه پیش یدونه سقط داشتم ۶هفته طاقتم کم شده همش میترسم طول بکشه.پس خوبه الان واکنش نشو ...

اصلاااااااااا بارسنگین عزیزم برندار .خوب بشین.خوب راه برو.حالت خوب باشه خلاصه.چون هر لحظه امکان داره باردار باشی و چون یه بارم سابقه سقط داشتی مراقبت کن از خودت.انشالله که خیره😘

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌