2777
2789
عنوان

اجابت دعا

108 بازدید | 17 پست

الان ساعت دوازدهه و دعاها بر آورده میشن

امیدوارم دعاهاتون برآورده بشه

دعاتوبنویس

دعای خودم:فرج امام زمان و ازبین رفتن کرونا

آرامش برای همه مردم و برگشتن همه مردم

به زندگی

عاشق و معشوقا به هم برسن و کسایی هم

که بچه میخوان هرچه زودتر دامن شون

سبزبشه

اللهم عجل لولیک فرج

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله به زودی ازدواج کنم و اون چیزی که مد نظرمه سالم باشه انشالله

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

خدایا مشکلی که میدونی چی و همش براش غصه میخورم خودمو مقصر میدونم همش میرم ببینم حل شده یانه رو حل کن منو ازاین بی احساسی و انگیزه ای بکش بیرون منو از حال بد دور کن منو از انزوا و خود خودری نجات بده همه بلاها باهم افتاده به جونم ازکجا شروع کنم از چی از کی نمیدونم چرااااا تو این جهنم تنها گیر کردم منو به عقب برگردون به روزای خوب زندگیم به خوشیم 

انشاالله به علاوه دعاهای قشنگ بالا

خدا همه ی مریض های جسمی و روحی رو شفا بده

امسال سال پیروزی حق بر باطل باشه در همه ی زمینه ها

هرکس مثل من مالی ازش کلاهبرداری شده انشاالله به لطف و رحمت خداوند حق به حق دارش برگرده

خدا بچه ها و پدر و مادر و زن و شوهرا رو برای هم سالم نگه داره

آمین یا ارحم الراحمین

خدایا منو ناامید نکن . سالهای قبلم رو از دست دادم سال های آینده رو از من نگیر . خدایا کمکم کن برای کنکور . 😥

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم  ولی شنیدم اگه ساعتا مثل هم باشن برآورده میشه مثل:۰۰:۰۰

درست شنیدی عزیزم...من اول آرزو میکنم آروزی همه ی شما عزیزان برآورده بشه و با توجه به دل شما که به خدا نزدیکین مشکلات منم حل بشن