2789
عنوان

کمک😓😓😓😓

137 بازدید | 15 پست

بچه ها ی هفتس پاهام و کمرم استخوان هاش درد میکنه موهامم ریزش پیدا کرده دستامم میخاره اصلا انگار فشارم بیاد پایین اینطورم. انگشتای دست و پامم میخابه

منم دقیقااااااا عین تو شدم

فک کنم ویتامین دی کم شده

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا آهن خونت پایین اومده و کلسیم بدنت کمه البته من پزشک نیستم و اطلاعاتم در همین حد هستش.😊

همیشه ایستاده جلو اینه موهامو شونه میکردم اما الان میشینم اصلا مثل اینا که خسته میشن یا حال ندارن

همیشه ایستاده جلو اینه موهامو شونه میکردم اما الان میشینم اصلا مثل اینا که خسته میشن یا حال ندارن

انشاالله که چیزی نیست

اگه بتونی جگر گوسفند بگیری بخوری و کمپوت گیلاس بخوری خیلی خوب برای کم خونی و کمبود آهن خیلی خوبه.... اسفناج و کاهو و کلم برکلی هم سرشار از آهن و کلسیم هستن

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
هم کمبود ویتامین دی هم کلسیم هم کمبود فرتین خون

عزیزم اگه نمی تونی آزمایش بدی یا دکتر بری، حداقل شروع کن همون قرصهایی که قبلا خوردی و بهتر شدی و استفاده کن، البته اگه قلب و کلیه و کبد سالمن که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

عزیزم اگه نمی تونی آزمایش بدی یا دکتر بری، حداقل شروع کن همون قرصهایی که قبلا خوردی و بهتر شدی و است ...

میگن بدون تجویز دکتر قرص ویتامین نخور منم میرم ی چکاپ میدم ببینم چی میشه