2777
2789
عنوان

کسی فتق داشته؟

223 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۱۰ ماهه سزارین کردم.از ۴_۵ روز بعد از عملمدردای بسیااااار شدیدی زیر شکمم مطگرفت.شبیه گرفتگی شدید بود.میگرفت چنگ میزد بعد چند دقیقه یواش یواش ول میکرد.واسه کشیدن بخیم که رفتم دکتر بهش گفتم راجعبه دردام وقتی معاینم کرد گفت خیلی زیر شکمت ورم داره و نفق داری و کلی شکممو فشار داد.ولی الان که ۱۰ ماه گذشته همچنان اون دردو دارم.ولی نه به اون شدت.موقع سرفه کردن، از جام بلند شدن،خمو راست شدن و کلا هر تحرکی این دردو زیرشکمم مخصوصا نزدیک کشاله سمت راستم دارم.حالا به فتق شک کردم.کسی بوده فتق گرفته باشه؟مخصوصا بعد سزارین؟علائمتون چی بوده؟چیکار کردین؟چجوری تشخیص دادین ک فتقه؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم دارم هفت ماهه زایمان کردم اتفاقا الانم درد میکنه

کجاس؟علائمتون چیه؟؟بعد زایمان گرفتین؟از کجا متوجه شدین فتقه؟؟

وقتی سرفه میکنم یا عطسه میکنم یا یکم چاق میشم شکمم بزرگ میشه همچین درد میگیره نمیدونم چیکارکنم

یسره درد میکنه یا با یه واکنشو تحرک؟

فتقه کجاس؟بنظرتون با این علائم من فتقه؟

یسره درد میکنه یا با یه واکنشو تحرک؟ فتقه کجاس؟بنظرتون با این علائم من فتقه؟

پایین شکمم سمت چپ یکم بالاتر از بخیم درد میگیره تو بارداری فتق گرفتم.رفته بودم سونوگرافی  واسه بچم به دکتر گفتم سمت چپم درد میکنه سنوکرد گفت فتق داری

پایین شکمم سمت چپ یکم بالاتر از بخیم درد میگیره تو بارداری فتق گرفتم.رفته بودم سونوگرافی  واسه ...

دردش چجوریه؟