2821
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭😭😭😭

1623 بازدید | 36 پست

چنروزه همش گلاب بروتون اسهال دارم دلدرد و دلپیچه حالت تهوع  ـ قبلا اسهال میگرفتم ولی سریع خوب میشدم ولی الان چنروزع ک اینطوریم😭😭😭😭میگن خیلیا ففط علائمشون اسهال بوده ـ شماهم شنیدید اینو؟ چیکار کنم حالا 😭😭😭

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باه ولی اصلی ترین علائمش تب شدیده.اگه تبم داری که برو دکتر

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
با ۱۹۰ تماس بگیر  حتما نه بابا کی گفته اسهال جز علائم مادرشه، تب و لرز، تنگی نفس و سرفه علا ...

گرخیدم از ترس میگم اگه کرونا باشه چیکار کنم نگران بچمم ک بی مامان چجوری بزرگ بشه😭😭😭

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
نه نيست من زنگ زدم پرسيدم

واقعا ـ؟ پس چرا بعضیا میگن اسهال ب تنهایی هم علائم کروناست؟

من یشب تب شدید داشتم اسهال نشنیده بودم

شما تبتون برا چی بود؟