2777
2789
عنوان

داستان زندگیم +عکس

544 بازدید | 21 پست

سلام بچه هامن ۲ساله ک ازدواج کردم ۶ماهه عروسی کردم شوهرم بشدت ادم شکاک بود و دست بزن داشت خانوادش کتکم میزدن و همش باهام دعوامیکردن.۱ماه از نامزدیم گذشت فهمیدم ک بازنداییشه و هرکارکردم نتونستم ثابت کنم شوهرم همش بخاطراون باهام میجنگید 

من خیلی کوتاه اومدم و میترسیدم از اینک به خانوادم بگم خانوادمم همش میگفتن ابرومون میره اگ جدابشی 😭منم هیچ نمیگفتم بیکار بود هیچی واسم نمیخرید خیلی واس زندگیم تلاش کردم نشد ک نشد 

من مامان بابام خیل اصرارکردن ک باهاش ازدواج کنم و مهریمو کم زدن ۱۴سکه و وام ازدواجمم برد و ما ضمانتشو کردیم 😑 این اخرا میخاست واسم دسته چک بگیره من گفتم نمیخام و وقتی دید نمیشه چنگ میذاشت گلوم و زنگ میزد مامانم و میگف بگو ۵۰میلیون باید بابات بده بهم تاخرجت بدم درغیراینصورت من خرج زندگیو نمیتونم بدم.قبلش طلاهاموازدستم گرفت بزور و گفت برو دیگ نمیخامت ...منم اومدم خونه بابام و الا۱۶روزه اینجام حالام رفته واسم تمکین زده و میخاد کاری کنه نفقه نده بهم خیلی دلم گرفته خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم تروخدا کسی مثل من بوده چکارکردین؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این ادم نیست با گرگ ادم زندگی کنه بهتره نباید پول وام ازدواج رو بهش میدادین الان طلاقگ بگیری خانواده ات می افتن تو خرج هم جهزیه هم وام سعی نکن بچه دار بشی اگه برگردی سنی نداری فقط جدا شو

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
وای چجوری تحمل کردییییی کاش اونموق که نامزد بودین جدا میشدین اخی عزیزممممم...امیدوارم که حل بشه مش ...

تروخدا برام صلوات بفرست ک راحت ازش جدابشم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وای این ادم نیست با گرگ ادم زندگی کنه بهتره نباید پول وام ازدواج رو بهش میدادین الان طلاقگ بگیری خان ...

واس جهیزیه باید پول بدم؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وای چجوری تحمل کردییییی کاش اونموق که نامزد بودین جدا میشدین اخی عزیزممممم...امیدوارم که حل بشه مش ...

اره ایکاش همونموقه جدامیشدم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨