2777
2789
عنوان

میشه واسم دعا کنید خیلی نگرانم

100 بازدید | 11 پست

باردادم هفته21

از اول بارداری با درد و استرس شدوع شد الان چند روز بالای واژنم درد میکنهولکه دیدم  رفتم دکتر صدای قلب بچه پایین شندید شد زیر ناف .گفت پایین استراحت کن شیاف داد

الان هر چی تو نی نی سایت میخونم میگن احتمال سقط وخطرناکه توروخدا برای دعا کنین بچه اوله داقون شدم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نگران نباش،دیگ مرحله سقطو تقریبا ردش کردی

واسم دعا کنین بخدا بغض خفم کرده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسم دعا کنین بخدا بغض خفم کرده 

ایشالا بحق حضرت فاطمه ک نی نی نازتو سروقتش با سلامتی کامل بغل میکنی

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

عزیزدلم

آرام باش

به خدا توکل کن

ذکر بگو ، صلوات بفرست

انشاالله که هیچی نیست ، نگرانی و استرس برات سمه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

عزیزم اصلا نگران نباش 

الان بچه اون پایینه دیگه ... جای تعجب نداره 

شما فعلا استراحت مطلق داشته باش تا لکه بینی ات رفع شه 

استراحت مطلق هااا ...

الهی ب حق همین ماه مبارک 19 هفته دیگه بچت تو بغلته 😍😍😍😍😍

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

از تک تک شماها ممنونم خیلی اذیت شدم خیلی 

از هفته اول بارداری بهم گفتن بارداریت پوچه تا الان که میگن پایین 

عزیزم برای خیلییییییییی ها بچه شون پایینه. اصلا نگران نباشید و به دلتون بد نیارید. فقط استراحت کنید و فعالیت زیاد نداشته باشید. 

لکه ک خوبه یکی از دوستان من هر دفعه به اندازه نصف کف دست لخته خون ازش خارج میشد. ولی با توکل به خدا و توسل به ائمه و کمک دکتر به دنیا اومد و الان ۵ سالشه‌. تازه تا هفته ۱۱ هم قلب بچه تشکیل نشده بود. خدا بخواد نگهش میداره پس فقط به خودش توکل کن و بدون خیلیا مثل شما هستن و بارداری رو به سلامت گذروندن.  فقط استراحت کنید و از شیاف استفاده کنید 

عزیزم برای خیلییییییییی ها بچه شون پایینه. اصلا نگران نباشید و به دلتون بد نیارید. فقط استراحت کنید ...

مرسی دوست عزیز