من سری قبلی هم که بی بی چکم مثبت شد روز 38 سیکل بود و 5 روز هم لکه بینی داشتم، اما الان فقط از پریودی کمتره اما خونریزی هستش بی بی چک زدم مثبت شد
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته و باردار باشه
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ولی برا من اینجور نبود ولی اگه یکبار دیگه هم سابقه ی بی بی مثبت داشتی ولی بارداری نبودی بهتره برا اطمینان ازمایش خون بدی بی بی چک برا تو جواب درستی نمیده
نه به خاطر کرونا این ماه تنها دفعه ای بوده که هیچ کاری نکردم