2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17720 بازدید | 582 پست
خب مال منم همونجوريه تقريبا  ب نظرت ب نازك شدن پوست ربط نداره  چون چاق شدم امكان نداره پ ...

چرا اتفاقا خیلی ربط داره 

علاوه بر چیزای که گفتم پودر جوانه گندم هم با ماست بخور یه دوره کوتاه تاپوستت رو پر کنه اگه میخوای رو بدنت تاثیر نزاره و اندامتو چاق نکنه نیم ساعت قبل غذا با ماست دو مرتبه در روز بخور

و از یه مرطوب کننده هم استفاده کن

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابرسان کامان خوبه؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

سلام عزیزم وقتتون بخیر من وقتی کرم میزنم پوستم یعنی قسمتهایی از چونه انتهای تنه بینیم پوسته پوسته میشه یعنی خوشکه؟ واسه جلو گیری از پوسته پوسته شدن چیکارکنم؟

من کرم ضد افتاب بیودرما خریدم وقتی بیرون میرم از اون به پوستم میزنم به نظرتون خوبه 

سوم من تو چونم لک قهوه ای کم رنگ افتاده چی کارش کنم

راستی زیر چشمم یکمی چروک شده و خط خند خیلی خوب معلومه توی قسمت گونه ام هم سه چهارتا جوش هست که نمیره ؟ میشه راهنماییم کنین که چه چوری از بین ببرمشون

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند