2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18422 بازدید | 582 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من صورتم خیلی کدره میخوام روشن بشه چی استفاده کنم؟؟

کلی راه واسه شفافیت و روشن شدن پوست هست 

۱ استفاده روزانه دوبار صابون زردچوبه بعدش حتما آبرسان بزن

۲ استفاده از ماسک خیار و گلاب یخ زده هروز

۳ استفاده از سرم ویتامین سی که محشره

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

با صابون زرد چوبه روزی دوبار صورتت رو بشور و بعدش حتما یه آبرسان بزن و سرم ویتامین سی هم بگیر شبا بزن رو پوستت و بخواب و از یه اسکراب سبک کث شون هم استفاده کن خیلی زود خوب میشه

سرم ویتامین سی چجوریه

یه سرم هستش که کرمش هست ولی دیر تر جواب میده ار داروخانه باید بگیری مارک دکتر مورد و پریم خیلی خوبه شبا باید بزنی به صورتت و صبح حتمن با صابون بشوریش

با صابون زرد چوبه روزی دوبار صورتت رو بشور و بعدش حتما یه آبرسان بزن و سرم ویتامین سی هم بگیر شبا بز ...

مرسی عزیزم عکسو برداشتم گفتم شاید یکی خوشش نیاد از جوش و لک بعد اینکه سرم ویتانین سی چجوری قیمتش چنده

👣

عزیزم من ۲۰ سالمه از بلوغ تا الان هر راهی رو بگی رفتم خیلی دکتر رفتم انواع دارو های شیمیایی و گیاهی انواع متخصص مو رفتم ولی ریزشم افتضاحه ، کف سرم همش پیداست ، کف سرم خیلی چربه و موهام خیلی نازک و شکننده  من مشکل تیروئید داشتم ولی کنترل شده ، ازمایشم خیلی خیلی دادم مشکل نبوده از لحاظ آهن و ویتامین اینا ولی بازم مکمل ویتامین مصرف کردم ( بیوتین ، زینک پلاسو اینا ) الانم قرص یونی زینک گرفتم اونم استفاده کردم دو هفته ای میشه تاثیری رو موهام نداره هیچی 😔خیلی ناامیدم تموم دوران جونیمو با موهام درگیر بودم وقتی بحث مو میاد پیش دلم میخواد هق هق کنم .....

مرسی عزیزم عکسو برداشتم گفتم شاید یکی خوشش نیاد از جوش و لک بعد اینکه سرم ویتانین سی چجوری قیمتش چند ...

قیمت خوبش از ۲۰۰ شروع میشه و شبا باید یزنی پوستت برای رفع لک و جوش خیلی عالیه و باعث جوانسازی پوست میشه

عزیزم من ۲۰ سالمه از بلوغ تا الان هر راهی رو بگی رفتم خیلی دکتر رفتم انواع دارو های شیمیایی و گیاهی ...

خب عزیزم هر هفته نیم ساعت قبل حموم آب پیاز بزن به کف سرت و بعد برو دوش بگیر و یک روز درمیون حموم کن و نیم ساعت قبل حموم روغن بادام تلخ بمال به ریشه و ساق موهات خیلی خوب میشه و خیلی زود نتیجشو میبینی من اینو روی ۵ نفر امتحان کردم همه نتیجه گرفتن از شامپوی کافین سریتا یا گزنه ایروکس استفاده کن