2777
2789
عنوان

شرح در عکس

133 بازدید | 14 پست

کیاهوایی شدند؟از دور یه سلام خدمت آقا بدید

السلام# _علیک_یاعلی_بن_موسی_الرضا

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

عزیزم بارون اومده چ قشنگ شده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش الان اونجا همزمان با باذون منم بارونی میشدم برا مامانمو.پسر کوچولوم دعا میکردم شاید به حق این نعمت و وساطت امام رضا حاجت روا میشدم خیلی قشنگه عکست دوستم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
چقد خرج الکی کردنااا همینا رو میدادن نیازمندا

چه ربطی داره؟از کاه کوه میسازید.برا مثال میگم وگرنه حرم باهیچ جا قابل قیاس نیست.برج میلاد را باید پولشو میدادن به نیازمندا.برج ایفلم باید میدادن به نیازمندا این همه پولم که بازیکنای فوتبال میگیرن باید بدن به نیازمندا.ماهرچی داریم از اهلبیت حالا شما یه حرم که این روزا خلوت وغریبه هم نمیتونی ببینی

کاش الان اونجا همزمان با باذون منم بارونی میشدم برا مامانمو.پسر کوچولوم دعا میکردم شاید به حق این نع ...

ان شاءالله حاجت روا میشی.از دور هم قبول.

اسی ممنونم بابت عکس زیبایی ک گذاشتی حال وهوامو عوض کردی فدات  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
باشه خشک مذهب منو ریپ نکن

باشه من خشک مذهبم.تو خشک غیرمذهبی بفهم چی میگی اگه راست میگی به اینام که میرن ترکیه خرج میکنن بگو پولشونو بدن نیازمندا.

اسی ممنونم بابت عکس زیبایی ک گذاشتی حال وهوامو عوض کردی فدات    

قربونت عزیزم🌼

ان شاءالله حاجت روا میشی.از دور هم قبول.

ای شاءالله ای شاءالله همه حاجت روا بشن منم تو اون جمع باشم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم