2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 194 پست
خوب بسلامتی ایشالا این چند ماهمونم بگذره و بچه هامونو تو بغل بگیریم مکمل و اینا چی بهت داده؟

انشاءالله.من که ویار شدید داشتم سرم تراپی میشدم،چند روزه که بهتر شدم اما خوبه خوب ن.دارو هم نداد جز فولیک اسید.گفت چون سه ماه اول که بچه سیستم عصبش شکل میگیره نباید هیچ دارو و مکملی استفاده کنی.تو تهرانی؟غربالگری کجا و کی میری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله.من که ویار شدید داشتم سرم تراپی میشدم،چند روزه که بهتر شدم اما خوبه خوب ن.دارو هم نداد جز ...

آره منم هنوز هوب نشدم. نه عزیزم من اصفهانم. کی باید رفت واسه غربالگری؟ 

من که اون دکتری که میخوام برم هنوز نوبت نمیده بهم

عزیزم بی بی گذاشتی باز؟ مثبت بود؟

دیروز گذاشتم باز هاله انداخت خیییییییلی کمرنگ امروز تست نکردم دیگ اگ پری نیاد شنبه صب میرم آزمایش

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
ممنونم عزیزم ولی خیلی درد پریود دارم میترسم پریود شم راستش

برو من ۱۰ روز درگیر بیمارستان وازمایش دکترم باید به همه چیز توجه کرد با ماسک ودستکش برو وقتی اومدی کل لباساتو بیرون در بیار بریز تو تشت خودتم دوش بگیر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دیروز گذاشتم باز هاله انداخت خیییییییلی کمرنگ امروز تست نکردم دیگ اگ پری نیاد شنبه صب میرم آزمایش

عزیزم بارداری .آره برو آزمایش خیالت راحت تره ولی اگه هاله انداخته بارداری ایشالا

منم بی بی چک پررنگ شد امروز رفتم آز تا هفته ۸ صب میکنم بعد میرم سونو

ا بسلامتی مبارکت باشه آره یکم صبر کن تو هفته ۶و۷ قلبش تشکیل میشه بعد برو که دیگه خیالت راحت باشه .مبارکه بازم

عزیزم بارداری .آره برو آزمایش خیالت راحت تره ولی اگه هاله انداخته بارداری ایشالا

فدات فردا صب میرم آز میام خبر میدم😍محتاج دعای دوستان

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
آخی فهمیدم مثبت شده بسلامتی عزیزم مبارکت باشه. ایشالا خودت و نی نی تو این دوران خوب و سلامت باشین

فدات عزیزم رفتم آزمایش دادم بتا ۴۰۱،و بردم دکتر دید و گفته ۱۸ برم سونو قلب