2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

1914 بازدید | 194 پست

سلام دوستان.من صبح بی بی چک زدم و خداروشکر مثبت بود میخواستم بدونم تو شرایط کنونی چیکار باید بکنم اول؟ برم آزمایشگاه؟  به دکتر مراجعه کنم؟ از طرفی ازین شرایط کرونایی میترسم برم بیرون از خونه

مبارک باشه گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ولی خیلی درد پریود دارم میترسم پریود شم راستش

با رعایت نکات بهداشتی ی دکتر برو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مبارک باشه عزیزم😍😍

عزیزم برا منم دعا کن😔😔من باید ۲۲ پری میشدم که نشدم،نیم ساعت پیش بی بی زدم منفی بود😔😔😔😔💔

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤
بیشتر ببینید
یکم صبر کنم چون ۴.۵ روز از موعد پریودم گذشته یکم صبر کنم مطمئن بشم بعد برم؟

اره عزیزم

ممنونم عزیزم ولی خیلی درد پریود دارم میترسم پریود شم راستش

مبارکت باشه😍

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
مبارک باشه عزیزم😍😍 عزیزم برا منم دعا کن😔😔من باید ۲۲ پری میشدم که نشدم،نیم ساعت پیش بی بی زدم من ...

ایشالا خدا بزودی دلتو شاد کنه. چند روز دیگه امتحان کن عزیزم