2777
2789
عنوان

جهیزیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست
منم ۱۹ ساله بودم با چشم اشکی از خونه پدری بیرون اومدم . کاملا درکت می کنم ولی کوتاه نیا . بگو اگه قر ...

واقعا خیلی آرومم کردی

باشه میگم بهشون.

میشه درخواست دوستی بدم تا اگه مشکلی داشتم ازت سوال کنم.خیلی حرفات ب دلم میشینه😔

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
خیلی تو بحران مزخرفی گیرکردم واقعا.تهش۵۰تومن دارم واسه جهیزیه.سخت میتونم جمعو جورش کنم تاره خانوادمم ...

شوهرت چقد پرروئه استارتر.هزینه عروسی رو هم میخواسته باهات شریک شه از اونورم تو وسائل چیزی نمیخره؟برا چی زیر بار رفتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چقد پرروئه استارتر.هزینه عروسی رو هم میخواسته باهات شریک شه از اونورم تو وسائل چیزی نمیخره؟برا ...

چاره ی دیگه ای ندارم😔

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
چاره ی دیگه ای ندارم😔

چرا داری.بریز و بپاش نکن.هیچ چیز اضافی ای نخر.تا جاییکه میتونی برا خودت ذخیره کن.عروسی رو هم بگو بگیره.فکرم نکن کم بگیری کسی چیزی میگه.طرف اگه درست نباشه تو بهترینا رو هم بخری باز میگه فلان چیزو نداری.فقط برا خودت خرید کن.من همه چیمو جنس خوب برداشتم شوهرمم در توانش نبود چیزی بگیره.فقط مبلو تختو گرفت.مادرشوهرم اومد گفت ناهارخوری نداری.منم گفتم دیگه خریدای شما رو هم ما کردیم پول برا ناهارخوری نموند

چرا داری.بریز و بپاش نکن.هیچ چیز اضافی ای نخر.تا جاییکه میتونی برا خودت ذخیره کن.عروسی رو هم بگو بگی ...

اگه اینکارو بکنم باید تا چن سال دیگه تو جهنم خونه ی بابام دسو پا بزنم.البته بابام گفته باید تا آخر اردیبهشت بری ازینجا

اگه اینکارو بکنم باید تا چن سال دیگه تو جهنم خونه ی بابام دسو پا بزنم.البته بابام گفته باید تا آخر ا ...

نمیگم که نخر.میگم خودتو اذیت نکن که همه چی بخری یا بهترینا رو بخری.مثلا یخچال و تی وی و لباسشویی و اینا ایرانی بگیر.وسائل غیرضروری ورندار.فرش یکی بخری بسه.تخت و مبلو ارزونتز بگیر.ظرف و ظروف یه دست بگیر.ناهارخوری برندار.فک نکن زیاد بخری میگن دستت درد نکنه.برا خودت خرید کن فقط

نمیگم که نخر.میگم خودتو اذیت نکن که همه چی بخری یا بهترینا رو بخری.مثلا یخچال و تی وی و لباسشویی و ا ...

آره راس میگی.ممنون❤❤