2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم سردمزاجه

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 203 پست

بدن هرکس فرق داره 

بهش گرمی جات بده 

خودتو قشنگ کن

لباسایی ک دوس داره بپوش بهش بگو چی دوس داره با خودت ببرش لباس شب فروشی ک خودش مدل دوس داشتنیشو انتخاب کنه

مثلا همسر دوس نداره بوی  کرم پودر و رژ لب و در کل لوازم ارایش بدم و دوس داره بوی طبیعی  خودمو بدم یا....

گاهی خودت پیشنهاد بده اونم ن مستقیم با کلام با کار و حرکت هایی ک اخرش مربوط ب اتاق خاب بشه

هرگز با کسی مقایسش نکن ک بگی فلان دوستم مثلا با شوهرش هر شب هر شب تو اینجوری یا این مدل مقایسه شدن ها 

ب این هایی هم ک میگن این قدر توی هفته باید باشه و فلان توجه نکن و بدون بدن هرکسی فرق داره کیفیت بهتر از کمیته ک مثلا رابطه خیلی گرم باشه هر دفه ارضا بشی و..

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرد مزاجی به این نیس چند بار رابطه دارین به اینه ک این رابطه چقدر گرم و صمیمیه چون خیلیا میتونن تو ی ...

شوهر من امکان نداره تو به روز دوبار رابطه داشته باشه کلا نه تا به حال شده و نه میتوته.من نمیخواما خوشم نمیاد مثلا میگم..بدنشم ضعیف نیست ها

بعضی وقتا

عزیزم اوایل زندگیته ... بجه که بیاد زیاد نمیتونی به خودت برسی ... الان وقتشه .. تو خونه لباسای قشنگ و باز بپوش . خوشبو و آرایش ملایم ... یه چی هم ازمن به تو نصیحت هرچقد بری سمتش و به اصطلاح آویزون باشی فک میکنه چه خبره ...

اعتماد به نفس و غرور یادت نره ... خودتو دست بالا بگیر

زندگیم : طاها♥️♥️♥️بهار
شوهر من امکان نداره تو به روز دوبار رابطه داشته باشه کلا نه تا به حال شده و نه میتوته.من نمیخواما خو ...

خیلیا اینجورین شوهر منم نمبتونه ولی اصلا سرد مزاج نیس 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
شوهر من امکان نداره تو به روز دوبار رابطه داشته باشه کلا نه تا به حال شده و نه میتوته.من نمیخواما خو ...

عزیزم کدوم مردی میتونه تو یه روز دوبار داشته باشه اغراقای نی نی سایتی باور نکن عادیش بعد از یکسال ازدواج همون هفته یکی دوباره منم سه ساله ازدواج کردم هفته ای یباره

از روز عروسیمم همینجور بوده البته ما تو عقد هم رابطه داشتیم

سرنوشت بد نوشت ...
2790
2778
2791
2779
2792