2789
عنوان

دخترای مجرد

125 بازدید | 12 پست

وقتی با پسر غریبه تا چ حد ارتباط دارین احساس گناه میکنید؟

بنظرتون این که ی پسری دختری رو بخواد با پاکی و یا ناپاکیش کار نداره؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

لازم نیست احساس گناه کنید شما به عنوان دختر زمانی باید از ارتباط با پسر غریبه احساس گناه کنید که مثلا عکس لختی براش بفرستی یا اون بفرسته وگرنه در حد چت و صحبت گناه نیست که

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با هيچ پسري ارتباط ندارم والا 

جديدا پيجمو هم كردم دختر. هيچ پسري توش نيست 

دانشگاهم كلاسم فقط دختره 

بيگانه ام با اين موجودا 

البته مخالف ارتباط نيستم من كلا از اون موجودا فراريم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
لازم نیست احساس گناه کنید شما به عنوان دختر زمانی باید از ارتباط با پسر غریبه احساس گناه کنید که مثل ...

خب چت با گفت خنده هست دیگه وقتی هم طولانی شه به حرف های اونجوری نمیکشه؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

من با پسری در ارتباط نیستم که احساس گناه داشته باشم

اما دومی که گفتی 

صد در صد پسرا دنبال دختری که آفتاب مهتاب ندیدیس

بعضی پسرا با هزارنفر هستنولی موقع ازدواج میرن سراغ بهترین دخترا

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

اصولا پسرا دنبال کسایی هستن که باکسی دوس نبودن البته برای ازدواج ها!

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بله یه دونه پسر دارم اصلااااا تحت هیچ شرایطی احساس گناه نمیکنم،تا باشه پاکی و ناپاکی رو چطوری تعریف کنی،هیشکی از آدم هرزه خوشش نمیاد دختر و پسر هم نداره☺

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
خب چت با گفت خنده هست دیگه وقتی هم طولانی شه به حرف های اونجوری نمیکشه؟

همه چی به دو طرف بستگی داره وقتی می بینی به اونجا داره میکشه به طرف مقابلت بگو یا کلا ترکش کن نباید احساس گناه کنی که

من دوس پسر ندارم اصلن مجازی فقد یکی نه برا چی احساس گناه 

نمیدونم من اینجوری ام بعد خب یکی که حس کنم علاقه داره منم علاقه دارم بهش یعنی اگه چت کنیم محتواش فک مینی چیه؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺