دوستان چندین بار من متوجه شدم با خانومی در ارتباطع و دوباریم ب مامانم گفتم اما بابام ب سادگی گولش زده مامانم خیلی ادم صافیه و واقعا ازنظر رسیدن بخودش و محبت بهش کم نمیزاره چیکارکنم چن روز پیش متوجه شدم بازم ذر ارتباطن چن بار ب شماره زنگ زدم خانومه عکسشونم دیدم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
جرا فقط یکی واسه اون یکی مینویسه اون یکی جواب نمیده
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
درضمن به نظرم مادرت میدونه ولی خودشو میزنه به اون راه زندگیش خراب نشه.
تو یه بار وظیفت بود مادرت رو آگاه کنی مطمئن باش مادرت اگه بخواد حواسشو بیشتر جمع میکنه دیگه چیزی نگو بهش
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@