2777
2789
عنوان

درآمد و بچه...

128 بازدید | 10 پست

سلام خانما روز خوش

درآمد خانوادتون چقدره؟ چندتا بچه دارین؟ راضی هستین؟

بنظرتون یه بچه ماهی چقدر هزینه اش میشه؟

من حقوق همسرم ۱ میلیون و ۵۰۰ هست تا الان و نمی‌دونم امسال چقدر بیشتر بشه

خودمم موقت یکاری میکنم که ماهی حدود ۵۰۰ هزار میگیرم

یعنی کلا روی هم ماهی ۲ میلیون دو دلم میتونیم بچه بیاریم یا نه...

ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه و ماشين دارين خودتون؟ واقعا ٢ تومن براي داشتن بچه كمه، اول درامدتون رو ببريد بالا بعدا به فكر ...

آره خداروشکر خونه و ماشین داریم

میترسم سنمون بره بالا

من ۲۹ هستم همسرم ۳۳، دوساله ازدواج کردیم

آره خداروشکر خونه و ماشین داریم میترسم سنمون بره بالا من ۲۹ هستم همسرم ۳۳، دوساله ازدواج کردیم

نه عزيزم سنت هنوز زياد نيس، دو سه سال صبر كن تلاش كنين برا درامد بيشتر، تا جايي كه در توانت هست هم پس انداز كن

چرا انقدر حقوق شوهرت کمه؟؟؟؟مگه کجا کار میکنه که فقط ۱.۵ بهش میدن..؟؟؟

داخل یه شرکت خصوصی

با اینکه مهندس هست اونجا....

ولی زور دست کارفرماست و کمتر از قانون کار بهشون میده یعنی فقط به اندازه پایه حقوق میده بهشون

داخل یه شرکت خصوصی با اینکه مهندس هست اونجا.... ولی زور دست کارفرماست و کمتر از قانون کار بهشون می ...

من دخترم سرما بخوره با دفترچه بیمه۱۰۰ میشه فقط ویزیت و دکتر و میوه.دختر همسایه سرش شکست رفتن درمانگاه با دارو و بعد ۱۰ روز بخیه رو کشید یه دارو تقویتی داد دکتر شد۴۰۰

نمیتونه یه جا دیگه کار پیدا کنه،؟ عجب آدم بی انصافیه صاحب کارش

اتفاقا یه کار دوم دیگه هم داره شریکی با دامادشون ولی متاسفانه از وقتی همه چی گرون شد کارشون از رونق افتاد و ....

یعنی هرچی در میارن خرج همونجا و اجاره میشه

تو فکرش هستیم کار خوبی باشه ولی هنوز چیزی پیدا نکردیم