2777
2789
عنوان

زنگ خطر

343 بازدید | 25 پست

بچه‌ها می‌فهمم همه خسته شدین. منم مثه شما... از دوم اسفند تو خونم. ولی تو رو خدا الان که تعطیلات تموم شد و نهایت تا سی فروردین مغازه‌ها باز می‌شه نرید بیرون. حالا اونایی که خودشون یا شوهرشون مجبورن برن سرکار (چه آزاد چه دولتی) هیچی، ولی بقیه خیابون گردی، سفر، مهمونی و پیک نیک رو از سر نگیرید. باور کنید خطر هنوز جدیه و جدی‌تر از چیزیه که توی آمار می‌‌شنوید و می‌بینید. 

بچه‌ها تحمل کنید. اصلا هیچی تموم نشده، ایشالله خدا کمک می‌کنه به زودی داروی قطعی میاد. 

فقط و فقط الان تو خونه موندن و تحمل و اگه بیرون رفتن واجب شد رعایت کامل ایمنی می‌تونه حافظ سلامتمون باشه. 

توکل به خدا. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

همه بیرونن اداره ها هم همه باز

فقط خدا رحم کنه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر هرکس ک الکی بره بیرون

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

کاملا موافقم بهتر نشده بدتر هم شده اگه شرایط و خوب نشون میدن واسه اینه که دولت بودجه نداره ‌که کارمنداش و خونه نگهداره یا به بقیه کمک مالی کنه و با ادامه شرایط قرنطینه ضرر اقتصادی میکنه واسه همین تو این شرایط بد اعلام میکنه بیان سر کار خودتون به فکر خودتون نباشید کسی به فکرتون نیست

منم‌مجبورم برم.

بازار باز شده گوشیم فایلای کلاسای مجازی رو نمیخونه مجبورم برم ی جدید بخرم.

لعنت ب کلاس مجازی اه اه اه ۳ ماه پامو نزاشتم بیرون حالا بخاطر این کلاسای لعنتی محبورم برم.

انقد عصبی ام ک حد نداره😥

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
کاملا موافقم بهتر نشده بدتر هم شده اگه شرایط و خوب نشون میدن واسه اینه که دولت بودجه نداره ‌که کارمن ...

متاسفانه همینطوره که می‌گی

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
شیراز که همه جا بسته هس...اگه تعطیلی همینجور ادامه داشته باشه منتظر دزد تو خونه هاتون باشید

اداره جات کل کشور بازه ربطی به این شهر و اون شهر نداره

ویروس از صدتا دزد بدتره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود