2777
2789
عنوان

چرا تاپیک .... ترکید

128 بازدید | 11 پست

برادرم عاشق يه دختره با اينكه زن و بچه داره

تازه داشتم میخوندم صفحه دوم بودم خیلی ناراحت شدم بخدا خیلی

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

اخه مگه میشه

تورخدا مردا چی میخان

حالا ی زن بره دوست پسر بگیره بعد بگه چیکار کنم عاشق شدم میکشنش

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا عادتشونه الکی گزارش بزنن ولش کن

شما خوندی

چرا گزارش زدن

دروغ بود???

من تاپیکایه چن سال پیش نی نی سایتو دیدم قبلنا بحثا داغ تر بود ولی نمیترکوندن 

بابا بذارید بحثارو تا ی جایی پیش ببریم گزارش نزنید ددستان

There is GOD💚💚💚   ..                                               
من تاپیکایه چن سال پیش نی نی سایتو دیدم قبلنا بحثا داغ تر بود ولی نمیترکوندن  بابا بذارید بحثا ...

اره قبلنا نینی سایت خیلی بهتر بود من کاربری اولم سال 93 بود ک رمزشو یادم نیومد الان بچه ها خیلی بی جنبن

حالم بهم خورد لعنت به هرچی نامرده

شما خوندی کامل

چی ب چی بود چرا تعطیل شد

متاسفانه اینایی که گزارش میزنن یاد نگرفتن وقتتی از تاپیکی خوششون نمیاد برن تاپیک دیگه ای گزارش می زن ...

گل گفتی❤