2777
2789
عنوان

زنان زیرک

385 بازدید | 27 پست

آهای خانم گلی که کتاب زنان زیرک رو بهم معرفی کردی، خیییییلی ازت ممنونم. 

خیلی کتاب خوبیه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوو بیاا براامونن یه کنفراانس بده چییاا عایدت شد!!

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

اگر امکان رفتن به آتلیه را ندارید میتونید با گرفتن عکس جهت بارداری، تولد، نامزدی و ...از خودتون و فرزندان دلبندتون و فرستادن برای ما بهترین عکسهای آتلیه ای را داشته باشید. ما عکسهای خونگی شمارو به عکسهای آتلیه ای تبدیل میکنیم با کمترین هزینه و بهترین کیفیت.

همچنین اگر امکان رفتن به آتلیه را ندارید میتونید با گوشی خودتون عکس بگیرید و ما تبدیل به عکس پرسنلی و ۴×۳ میکنیم.

همینطور چاپ عکس،شاسی، چاپ لیوان، تیشرت، پازل و ....

میتونید مارو در  اینستاگرام با آدرس:

https://www.instagram.com/photooshik/

دنبال کنید.

منم میگم عالیه 

راستی من پی دی افشو دانلود کردم هفتاد صفحه بیشترنبود چراااا

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

عالیه کتابش

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞