به ازای هر کیلو هویج ، یه کیلو شکر ، یه قاشق مرباخوری زعفرون دم کرده غلیظ، یه لیوان پر آب ، دو سه تا هل سبز ، یه قاشق مرباخوری پر آبلیمو ، نصف استکان گلاب
.
هویج رنده درشت میکنی ، با آب میذاری جوش اومد و آب انداخت درشو میذاری که بپزه حدود یه ربع بیست دقیقه.
بعد شکر و گلاب و هل و زعفرون میزنی ، رو حرارت ملایم بجوشه، چند دقیقه یک بار هم هم میزنی تا شهدش تقریبا غلیظ شه ،ده دقیقه آخر هم آبلیمو میزنی. (یکم شل تر از حالتی که میخوای برمیداری ،چون خنک بشه غلیظ تر میشه)
خیلی باید مراقب باشی قاشق خیس دیگه بهش نزنی ،یه قطره آب برسه کپک میزنه
من داغ میریزم تو شیشه درب فلزی ، درشو محکم میبندم و چپه میذارم خنک شه. بیرون از یخچال هم یک سال میمونه