2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

140 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من گلوم درد میکرد  شوهرم گفت برات شربت میگیرم از دوستم الان مادرم نمیزاره بخورم میگه این شرابه ی بوی تندی داره شوهرم ب دوستش زنگ زد بپرسه ج نداد شوهرم میگه شربت گلو درده دوستم میگه گرونه ۳۵۰ تومنه همش ی ذره ریخته برام آورده 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

نه بابا شربت گلو درد اینقدر گرون نیس

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دوستش چیکارس؟ شربت رو از داروخونه میگیرن نه دوست و اشنا

منم مثل مادرت بدبینم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش چیکارس؟ شربت رو از داروخونه میگیرن نه دوست و اشنا منم مثل مادرت بدبینم

دوستش تو دارو خونه کار میکنه 

مگه اسم نداره؟ بعدم برا گلو درد شربت نیسکه باید قرص انتی بیوتیک مصرف شه

دوستش گفته اگه ی ذره بخوره تمام چرک بدنشو میبره 

دوستش تو دارو خونه کار میکنه 

ببخشید با عقل جور درنمیاد! تو داروخونه هم کار کنه اجازه نداره پلمپ شربت رو باز کنه. حالا یه ذره بریزه برات بیاره!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببخشید با عقل جور درنمیاد! تو داروخونه هم کار کنه اجازه نداره پلمپ شربت رو باز کنه. حالا یه ذره بریز ...

رنگش قرمزه بوی تندی داره بدجور شوهرم ی ذره خورده میگه زهرمار بود 

دوستش گفته اگه ی ذره بخوره تمام چرک بدنشو میبره

بلانسبت شما غلط کرده 

این چ داروییه ک منیکه پیراپزشکم نمیدونم چجوری چرک بدنو میبره 

برو یه بسته اموکسی سیلین بخر هر8ساعت بخر 

در روزم سه بار بااب نمک قرقره کن از بینیتم بده بالا اب نمکو خوبه خوب میشی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلانسبت شما غلط کرده  این چ داروییه ک منیکه پیراپزشکم نمیدونم چجوری چرک بدنو میبره  برو ...

راحت باش اره منم شک کردم اولش ب عقلم نمی رسید خدا ب دور کنه جهنمی نشدم صلوات 

راحت باش اره منم شک کردم اولش ب عقلم نمی رسید خدا ب دور کنه جهنمی نشدم صلوات 

اصلا بحث شراب و اینا نیس

یه سری داروها الان تو این وضعیت کرونایی از طرف کشورایی مثل امریکا حتی وارد میشه تا بدتر کنن اوضاع مملکتو 

رانیتیدین الان گفتن منسوخ شده ماده سرطانی داره.دیگه اون ک قرص شناخته شده بود چ برسه ب این اشغالا

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40