2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 30 پست

ووووووی تو همه زندگی ها از این دعواها هست من که مجردم ولی خب مثلا خواهرم و شوهرش جوری دعوا میکنن که فک میکنی دیگه تمومه همه چی ولی خب همش دو سه روزه

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نزار 

ولی کاش خانوادت رو قاطی نمیکردی

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

فقط مامانت خخ خوب کرد خدااییی 

خوب کاری کردی نرفتی توام سگ باش محلش نده اصلن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نمیدونم مشکلتون چقدر حاد بوده که خانواده اتو قاطی کردی در کل من دوس ندارم تحت هیچ شرایطی خانواده ها رو درگیر کنم مگر اینکه واقعاً یه مسئله ای باشه که باید در جریان باشن 

انشاءا... که گذشت زمان بتونه اوضاع رو آروم بکنه

دعوا سر خانواده ش بود تو جمعی نشستی تیکه میندازن دخالت می کنن وکلا بی احترامی می کنن

خوب شوهرت چیکار که.تیکه انداختن تو هم بن از.همون جا جوابشونو بده.کارای بقیه رو سر اون خالی نکن

و

اسی مهمونی میری هر کس تیکه میندازه چشم ابرو میاد کم محل میکنه قشنگ مثل خودش باش در کمال خون سردی اومدی خونه در خونه بستی تمام اون اتفاقاتو بزار پشت در اصلا به شوهرت نگو والا مردا خانوادشونو ول نمیکنن مارو بچسبن 

چی بگم شوهرم وخانواده ش اعتقادی ندارن

خانوادش تیکه میندازن شما همونجا جوابشونو بده عزیزم انقدر جوابشونو بده ک غلت بکنن بهت تیکه بندازن منم دقیقا مشکلم باهاشون همینه همشون تیکه میندازن اخرین دعوایی ک باشوهرم داشتم گفت خودت جوابشونو بده

منم دارم همینکارو می کنم از همه بیشتر برادرشوهر بزرگترم فوضولی می کنه و هنوز یاد نگرفتم چجوری دقیق جوابشو بدم ولی ی زندایی دارم ک خیلی باحاله و با بابام کل میندازن همیشه منم دارم از اون یاد میگیرم ولی ی روزی جواب دندون شکنی بهشون میدم ک تعجب کنن من همون سارای قبلم سنم کم بود ازدواج کردم ن زیاد کم ۱۸ سالم بود و ازوقتی یادم میاد برادرشوهرم درحال حسودی و تیکه انداختن ب منه و هر مانتو و لباسی من بخرم اون هم برا زنش همون رو میخره و زنش ب خوشگلی من نیست اما میخواد جاریم رو بهتر از من جلوه بده خواهر و برادر و ننه باباش هم باهام دشمنن کلا و تا می بینن تیکه میندازن و باهیچکدومشون حتی تلفنی هم ارتباط ندارم و فقط سالی یبار شاید برم خونشون ک پشیمون میشم انقدر حرف بارم می کنن ک شوهرمم میره با اونا قاطی میشه

درمورد دعوا هم من داعواهای بدتر از این ها داشتم تو زندگیم بارها ولی شوهرم خداروشکر الان خوبه با همه

سخت نگیر فقط محلش نزار و موقع خرید مایحتاج خونه فقط در حد لیست خرید باهاش حرف بزن و تا ماه ها باهاش سرسنگین باش و ذکر یاودود رو بخون ک موجب محبت بین زن و شوهره💚

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜