خانوادش تیکه میندازن شما همونجا جوابشونو بده عزیزم انقدر جوابشونو بده ک غلت بکنن بهت تیکه بندازن منم دقیقا مشکلم باهاشون همینه همشون تیکه میندازن اخرین دعوایی ک باشوهرم داشتم گفت خودت جوابشونو بده
منم دارم همینکارو می کنم از همه بیشتر برادرشوهر بزرگترم فوضولی می کنه و هنوز یاد نگرفتم چجوری دقیق جوابشو بدم ولی ی زندایی دارم ک خیلی باحاله و با بابام کل میندازن همیشه منم دارم از اون یاد میگیرم ولی ی روزی جواب دندون شکنی بهشون میدم ک تعجب کنن من همون سارای قبلم سنم کم بود ازدواج کردم ن زیاد کم ۱۸ سالم بود و ازوقتی یادم میاد برادرشوهرم درحال حسودی و تیکه انداختن ب منه و هر مانتو و لباسی من بخرم اون هم برا زنش همون رو میخره و زنش ب خوشگلی من نیست اما میخواد جاریم رو بهتر از من جلوه بده خواهر و برادر و ننه باباش هم باهام دشمنن کلا و تا می بینن تیکه میندازن و باهیچکدومشون حتی تلفنی هم ارتباط ندارم و فقط سالی یبار شاید برم خونشون ک پشیمون میشم انقدر حرف بارم می کنن ک شوهرمم میره با اونا قاطی میشه
درمورد دعوا هم من داعواهای بدتر از این ها داشتم تو زندگیم بارها ولی شوهرم خداروشکر الان خوبه با همه
سخت نگیر فقط محلش نزار و موقع خرید مایحتاج خونه فقط در حد لیست خرید باهاش حرف بزن و تا ماه ها باهاش سرسنگین باش و ذکر یاودود رو بخون ک موجب محبت بین زن و شوهره💚