2777
2789
عنوان

Germany 🇩🇪

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 54 پست
دقیقا ولی هیتلر شخصی بود ک برای ۱۲ سال عزت آریایی رو زنده نگه داشت

نژاد پرست گونه حرف میزنی چرا؟؟؟   

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد زنگ تاریخ دوران مدرسه افتادم خوابم گرفت😜😜😜😜😜

big grin

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  

آلمان امروز در تضاد با دوره ی هیتلر ، خیلی زیرپوستی نژادپرسته! ولی کماکان این حس خودبرتربینی رو داره! نمونش اینکه سعی میکنه تو صنعت بهترین باشه! و همه جا اسم آلمانو بالا نگهداره! و این که ما باید از همه بهتر باشیم نشاندهنده همون حس خود برتر بینی آلمانیاس ! فقط شکلش عوض شده!

نژاد گرا گونه حرف میزنم 

زخمی مون نکنی بابا  

اگ از مرکل بدت میاد چون میگی نوکر یهودیاس(درست و غلطش کاری ندارم) بدون بدترین اخلاق این قوم نژادپرستی شون بوده و هست

تامام  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
آلمان امروز در تضاد با دوره ی هیتلر ، خیلی زیرپوستی نژادپرسته! ولی کماکان این حس خودبرتربینی رو داره ...

اگه کشوری واقعا برتر باشه باید ب خودش بباله و تکرار کنه این موضوع رو ولی بحثه من اینه از وقتی مرکل صدراعظم شد آلمان حقیر شد 

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
زخمی مون نکنی بابا     اگ از مرکل بدت میاد چون میگی نوکر یهودیاس(درست و غلطش کاری ندارم) ...

بهترین کاره این قوم نژاد گرایشون بوده البته ۸۰ سال پیش بواسطه بزرگمرد اریایی

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
بهترین کاره این قوم نژاد گرایشون بوده البته ۸۰ سال پیش بواسطه بزرگمرد اریایی

آریایی! لابد از اونایی که توهم آریایی بودن دارن! ایران قرن ها محل التقاط نژادها بوده! ترک و عرب و مغول و بربر! واقعا فکر میکنی آریایی هستی؟  برفرض هم که باشی! باعث تاسفه که تو دنیای امروز هنوز راجع به قومیت و نژاد آدما صحبت بشه! 👎

ناپلئون مرده بزرگی بود ک هیتلرم از اون ب خوبی یاد می‌کرد و سرنوشتاشونم مثله هم بود

شاید هوش سیاسی داشت اما ادم بیخودی بود کلا هرکسی که میخواد به مقامی برسه از انسانیت دور میشه ناپلئون هم فقط فکر منافع خودش بود 

Silenc says a lot more than you think 🤍