2777
2789
عنوان

پریود نشدم

196 بازدید | 6 پست

دوستان سلام من تو بهمن ماه سقط کردم الان ۶۰روز گذشته پریود نشدم بقایا هم داشتم اما کم ۳سی سی خون و یه مقدار لخته دکترم گفت ازمایش بده بیا بنظرتون چرا نمیشم کسی اینجوری بوده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بعد از سقط چند روز خونریزی داشتی؟

۱هفته 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همون اولین پریودت محسوب میشه، ۶ هفته بعد دوباره باید پریود میشدی، نشدی؟

نه نشدم ۶۰ روزه

دم کرده آویشن دم کنید بخورید، پیاده روی تند یا رقص کنید، پریود میشید، قبل از سقط تنبلی تخمدان نداشت ...

تنبلی نه عزیزم این کارارو همه رو کردم نشدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز