سلام خانوما من ۲۲ سال سن دارم و دانشجوی پزشکیم سربازیمو رفتم و یه حقوقی هم در حد گذران زندگی شخصی هم دارم . حدود یه سالی هست که با یه دختر خانوم اشنا شدم( اولین نفر هم بود) فارق از زیبایی ظاهریش که به نظر من معمولی و خوبه اخلاق و رفتارش خیلی به من میخوره و خانوادش هم به نظر افراد خوبی میان . از اونجایی که من خودم به شخصه اصلا از رابطه های دوستی خوشم نمیاد قصد ازدواج دارم ولی خانوادش مهریه نسبتا بالایی رو گفتن که من اثلا توان پرداختشو ندارم به نظرتون قید رابطه رو بزنم یا دلو بزنم به دریا؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
چقدر گفتن؟مهریه بالا فکر نمیکنم شرط باشه اخه از نظر قانونی تا یه اندازه ای مهریه پرداخت میشه این نیست ک اگر گفتن فلان تعداد دقیقا همون تعداد پرداخت کنی
دِله من با دِله تو خوشه اوووو اِاِاِاِاِاِ اوووو اِاِاِاِاِاِ الناز هسدم👩