2777
2789

سلام خانما من ۲۶سالمه اما خیلی پف پلک بالا دارم همیشه از عکسای خودم بدم میاد بخاطر این پف که چهرمو یه جوری کرده میشع خواهش کنم راهنمایی کنید بعد کرونا اگه عمری باقی موند با چه روشی میشه از بین ببرم این پف چشممو.مثلا جراحی یا مثلا لیرز یا مثلا برم پیشونیمو بکشم یا...‌ راهنمایی کنید لطفا ممنونتون میشم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

عزیزم من۲۰سالمه پف پلکم دارم.با آرایش های ساده و راحت همیشه میپوشونمش.اصلا بدنیس اتفاقا.فقط واسه مراسم اینکارو میکنم.خودتو دوس داشته باش😍

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من۲۰سالمه پف پلکم دارم.با آرایش های ساده و راحت همیشه میپوشونمش.اصلا بدنیس اتفاقا.فقط واسه مرا ...

عزیزم اخه فقط خودم نیستم که با دوست داشتن خودم همه چی حل بشه اخه واقعا چندباری بهم گفتن این پف پلکت نبود چقد خوب بودی و ...

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

یه روشی هست میسوزونن پوست رو الان اسمش یادم رفته... نقطه نقطه میسوزونن پوست جمع میشه... برای بینی هم استفاده میشه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
جراحی بالای پلک بایدکنی تو فامیل ماانجام دادن

نتیجه ش چطور بود؟تا چند روز چشمشون باز نمیشد؟اخه من یه دختر کوچلو ۲۰ماهه هم دارم 

عزیزم اخه فقط خودم نیستم که با دوست داشتن خودم همه چی حل بشه اخه واقعا چندباری بهم گفتن این پف پلکت ...

بگو اصن خودم ب خدا گفتم این شکلیم کنه😍🤣🤣منکه شوهرم هروخت میبینتم میگه همیشه انگار ازخواب بیدار شدی🤣🤣

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
یه روشی هست میسوزونن پوست رو الان اسمش یادم رفته... نقطه نقطه میسوزونن پوست جمع میشه... برای بینی هم ...

پلاسما جت

یه روشی هست میسوزونن پوست رو الان اسمش یادم رفته... نقطه نقطه میسوزونن پوست جمع میشه... برای بینی هم ...

منظورتون پلکسره‌؟به نظرتون تاثییر داره؟

جراحی پلک منم دوس دارم انجام بدم واسه من پف نیست افتادگی پلکه 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
جراحی پلک منم دوس دارم انجام بدم واسه من پف نیست افتادگی پلکه 

از هزینه ش میدونی عزیزم.اخه من شهرستانم بدبختی اینجا دکتر خوبم نداریم از اونورم بچه کوچیک دارم نمیتونم اواره این شهر اون شهر کنمش

فک کنم پلاسما جت منظورمه... آره دیدم توی پیج ها تاثیرداشته

فک کنم راه بهتری باشه نسبت به عمل البته از نظر دردسراش اخه میترسم بچه م بعد عملم وحشت کنه بترسه ازم