2777
2789
عنوان

شوهر احمق

443 بازدید | 19 پست

عصابم خیلی از دست شوهرم خورده.  نمیدونم دیگه چیکار کنم یه روز درمیون میره سرکار . هیچوقت یه ذره بچمون رو سرگرم نمیکنه باهاش بازی کنه همش یا خوابه یا سرش تو گوشی تا دوازده ظهر خوابه.  بعد دوباره غذا میخوره باز میره میخوابه.  بچم همش بهونه میگیره همش دنبال سر منه . شوهرم رو تخت همش دراز کشیده همش سرش تو گوشی هزار بار با زبون خوش گفتمش هزار بار با دعوا حالیش نیس . همش با ما دعوا داره . ولی امشب دیدم تو چت به دوستش نوشته خیلی دوست دارم منم دیگه تصمیم گرفتم کاری بهش نداشته باشم ب من تا حالا نگفته دوست دارم ولی به رفیقش میگه من اگه پیام بدم به زور جوابمو میده ولی رفیقش بده در هر شرایطی بلشه جوابشو میده .بعد میگه تو دنبال بهونه ای 

بنظرتون من حق ندارم . کلی گریه کردم تنهایی.  خیلی دلم شکسته 😢😢😢

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازگیا اینجوری شده یا از اول اینجودی بوده

از همون اول اینجوری بود الان چون بخاطر کرونا شغلش جوریه که یه روز درمیون خونه اس دیگه طاقت راحت طلبی هاشو ندارم دارم دق میکنم 

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی

چقدر رو اعصاب من باشم حسابي ادبش ميكنم

وسايلارو بزن تو سرش همچين شوهري نوبره

شوهر من صبح خودش چاي و صبحانه اماده ميكنه تو أين قرنطينه ناهارم از صبح  زود ميزاره چون من دير بلند ميشم

خودش غذاشو مياره ميبره ميشوره

تازه بهش كلي غر ميزنم

ولي خب خودش دوس داره انجام ميده من وادارش نميكنم

و خدايي كه به شدت كافيست🌱