2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موندم.... اتیش شون خیلی باید تند باشه👌🏻👌🏻

دختر خوب به این چیزا اصلا فکر نکن

من همسرم خیلی گرم ولی وقتی همون اول گفتم دوست دارم شب عروسیم تو خونه اتفاق بیفته قبول کرد و حتی یه بار که من حالم بد بود اون گفت نه درست بخش مهمی از زندگی ولی همه چیز نیست باور کن همون ّغل گردن و بوسه ها تو عقد خیلی شیرین تر شاید باشه 

من حتی جاریم بهم خندید ولی اهمیت ندادم خیلی هم تنها بودیم یعنی اصلا هیچکس باورش نمی شد که ما حدود رعایت کردیم ( چون زیاد تنها بودیم حتی یه نفر بهم گفت حواست باشه بارداری نشی😁) یعنی فکر کن دیگه تو هرکاری کنی مردم حرف می زنند 

تو این موضوع هم من به خاطر رسم و رسومات وانیستادم درست همسرمم واقعا مرد خوبی و بهش اعتماد داشتم ولی حتی مشاوره هم گفت روز اول بهم که چون یه سری قوانین به این موضوع مربوط حتما رعایت کن خدا نکرده زندگی هیچکس خب  از آینده نداره مشکلی برات پیش نیاد

دختر خوب به این چیزا اصلا فکر نکن من همسرم خیلی گرم ولی وقتی همون اول گفتم دوست دارم شب عروسیم تو خ ...

خوندم متنت رو عزیزم

مرسی بابت توضیحت،🌹🌹

هعییی ب دلم مونده یکی بیاد خواستگاریم هیچی خواستگار ندارم حتی یدونه بد هم ندارم بگم خودم رد کردم دلم خوش باشه.

۲۴ با هرکسی هم واسه ازدواج دوست میشم الکی الکی بهم میخوره یهویی اصلا ب قرار هم نمیرسه

همسنیم😅

بابا منم تازه یکسال عروسی کردم اولین خواستگار جدیم هم همسرم بود 

مهم نیست کی ازدواج می کنی مهم این آدم لایقی بیاد تو زندگیت ..تو همین سایت نگاه کن دیگه ...از مجردی فعلا نهایت لذت ببر به وقتش قسمتت میشه 

همسنیم😅 بابا منم تازه یکسال عروسی کردم اولین خواستگار جدیم هم همسرم بود  مهم نیست کی ازدواج ...

من راستش انقدر آدم بد سر راهم قرار گرفتن ک میترسم از آینده. یکی شون ک گفت تویِ دختر باید دوست داشتنت رو ثابت کنی درحالیکه اصلا قرار فقط اشنایی بود ن ابراز احساسات.اخرسرم ک گفتم تو باید ثابت کنی بهم تیکه انداخت ک تو دنبال پول منی کلی فحش ناموسی داد ب من و خانواده م و حتی تهدیدمم کرد. یکیشم فامیل بود جلو عموم و مادرم گفته بود منو میخاد اخرسر زد زیر همه چی گفت ن من کی گفتم.هعییی یبارم با یکی شون تو دانشگاه قرار شد همو ببینیم گفت میرم دستشویی رفت و دیگ برنگشت.

من راستش انقدر آدم بد سر راهم قرار گرفتن ک میترسم از آینده. یکی شون ک گفت تویِ دختر باید دوست داشتنت ...

خب این آدما همون بهتر وارد زندگیت نشدن 

به خدا توکل کن مطمینا بهترین برات درنظر گرفت ...هر چقدر زندگی سخت بگیری سخت می گذره واقعا 

خب اگر به خواستن هست که تمام مردها میخوان ولی خب به نظرم باید جلوگیری کرد چون ممکنه طرف بد از آب در ...

از نظر شرعی اگه مرد بخواد شما باید اطاعت کنی ولی معمولا مردای این دوره زمونه تحت فشار نمیذارن

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
آهان چه خوب. ممنونم 🌱❤

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
دقیقا! دم خانواده شوهر شما گرم بابت درک شون 👌🏻👌🏻👌🏻واقعا خیلی ها درک نمیکنن و با زن شون بداخلاق ...

تازه بازمامانم میذاشت خونشون آخرشبایه ساعتی تنهابشینیم تواتاقم.اما مادرشوهرم بدتریودومیگفت من به مامانت قول دادم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝